AD elektro AD elektro

SilverStone SFF SUGO SG09B

Zobraziť katalóg
SilverStone SFF SUGO SG09B
PC skrinka - mATX, 2x 3.5", 4x 2.5", 2x USB 3.0, 2x 120mm ventilátor, bez zdroja, čierna
Kód:  UB080v7a Produktové číslo:  SST-SG09B
SilverStone SFF SUGO SG09B Predaj skončil

SilverStone SFF SUGO SG09B

Počítačová skriňa SFF SUGO SG09B od firmy SilverStone má odolné a zároveň pomerne malé šasi, ktoré je doplnené čiernym dierkovaným predkom. Case sa hodí nielen do kancelárskeho, ale tiež do domáceho prostredia, kde je vhodná napríklad ako multimediálne centrum, či klasický rodinný počítač.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná skriňa formátu SFF (Small Form Factor)
  • Elegantný čierny dizajn s dierkovaným predkom
  • Podpora rýchlych 2,5" SSD diskov
  • Externý slot pre optickú slim mechaniku
  • Dva USB 3.0 konektory na prednom paneli

Praktický predný panel

Na prednej strane nájdeme miesto na optickú slim mechaniku, čo je pri skrini tejto veľkosti menej obvyklé. Veľmi jednoduchý je pristup k dvojici USB 3.0 zberníc, kde je možnosť pripojiť flash disky, externé pevné disky či iné zariadenia s USB konektormi. Ďalej na prednom paneli nájdeme veľmi často používané konektory pre pripojenie slúchadiel a mikrofónu. Nájdeme tu aj zapínacie tlačidlo, či tlačidlo na reštart.

Kvalitné chladenie

S počítačovou skriňou sú dodávané dva 120 mm ventilátory. Je tu päť pozícií pre ventilátory, čo zaisťuje kvalitné a bezproblémové chladenie ostatných komponentov, čím nebude skracovaná ich životnosť. Podporované formáty základných dosiek sú micro ATX a mini ITX. Skriňa je dodávaná bez napájacieho zdroja.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilverStone SFF SUGO SG09B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone SFF SUGO SG09B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silverstone Sugo SFF SG09B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silverstone Sugo SFF SG09B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilverStone SUGO SFF SG09B.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií