AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Simplehuman pedálový odpadkový koš na triedený odpad 58 l (34/24), čierna oceľ

Zobraziť katalóg
Simplehuman pedálový odpadkový koš na triedený odpad 58 l (34/24), čierna oceľ
Odpadkový kôš – na triedený odpad, objem 58 l, materiál oceľ, čierna farba, otváranie nohou pomocou pedálu, 2 nádoby, rozmery 65,5 × 56 × 36 cm (V׊×H)
Kód:  SIMHU846 Produktové číslo:  CW2054

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Simplehuman pedálový odpadkový koš na triedený odpad 58 l (34/24), čierna oceľ Predaj skončil

Simplehuman pedálový odpadkový koš na triedený odpad 58 l (34/24), čierna oceľ

Na jednoduchú recykláciu triedeného odpadu je tu pedálový odpadkový kôš Simplehuman CW2054 s dvoma vyberateľnými plastovými kontajnermi s kovovými ušami s objemom 24 a 34 l. Povrch koša je z čiernej ocele s jemnou vrstvou nano-striebra, vďaka ktorej odoláva odtlačkom prstov aj baktériám. Vonkajšia strana veka sa pri výmene vrecka zdvihne a potom jednoducho vráti späť. Vrecká sú umiestnené v skrytom zásobníku na vonkajšej zadnej strane, ktorý ústi do vnútornej zadnej steny. Odtiaľ si ľahko vyberiete nový podľa potreby. Pedálové otváranie je testované na vysoký počet zošliapnutí, rovnako ako tiché veko, ktoré sa pomaly a nečujne samo zatvára. To všetko so zárukou 10 rokov.


Simplehuman CW2054

Kľúčové benefity odpadkového koša Simplehuman CW2054

  • Dva vyberacie plastové kontajnery s kovovými ušami (24 a 34 l)
  • Čierna oceľ s vrstvou nano-striebra proti odtlačkom prstov a baktériám
  • Jednoduchá výmena vreciek
  • Skrytý zásobník na vrecká prístupný z vnútornej zadnej strany koša
  • Komfortný a kvalitný pedál na otváranie
  • Pomalé a nehlučné samozatváranie veka
  • Záruka 10 rokov

Simplehuman CW2054

Ľahké otváranie vďaka inteligentným senzorom

Zvukový senzor koša Simplehuman CW2054 reaguje na slová „Open Can“. Môžete ho teda otvoriť aj na väčšiu vzdialenosť. Vo výbave nechýba ani pohybový senzor, vďaka ktorému sa veko nadvihne hneď, ako nad ním mávnete rukou. Snímač však sníma priestor iba nad košom, takže sa neotvára zbytočne.


Simplehuman CW2054

Väčší ako iné koše & pohodlná údržba

Vnútro koša je pevné a o 25 % priestrannejšie než konkurenčné výrobky. Kôš Simplehuman CW2054 vás nesklame ani využitím kvalitného kovu, ktorý odoláva hrdzi a ľahko sa čistí mokrou handričkou alebo hubkou.


Simplehuman CW2054

Simplehuman CW2054 má vstavaný zásobník na odpadkové vrecia

Náhradné balíčky vreciek presne zapadnú do vstavaného zásobníka a dajú sa pohodlne vyťahovať jednou rukou. Samotné vrecia sú primerane veľké, aby dosiahli až na dno koša a zároveň z neho nepresahovali.


Simplehuman CW2054

Hygienický a stále ako nový

Vybrané modely košov Simplehuman sú z nehrdzavejúcej ocele so špeciálnou nano úpravou. Vďaka nej na koši nezostávajú odtlačky prstov a neprežijú na nich ani choroboplodné vírusy alebo baktérie.


Simplehuman CW2054

V koši Simplehuman CW2054 sa dá triediť aj odpad

Vnútro koša v sebe ukrýva dva kontajnery: jeden na bežný odpad a druhý na odpad na recykláciu. Recyklačný kontajner má navyše kovovú príchytku, takže jeho vyberanie a následná manipulácia sú veľmi jednoduché.


Simplehuman CW2054

V Simplehuman mysleli aj na drobnosti

Vyhadzovanie odpadkov pri tomto koši do veľkej miery uľahčuje veľký a široký pedál. Je z masívnej, odolnej ocele a na jeho zošliapnutie nepotrebujete veľa sily.


Simplehuman CW2054

Dômyselne navrhnuté vrecia

Odpadkový kôš SimplehumanCW2054 je veľkostne prispôsobený na vrecia typu H. Len ony dokonale priľnú k okrajom a zbytočne sa nezošmykujú. Navyše, ak ich chcete vybrať a zabrániť nechcenému vysypaniu odpadkov, majú praktické sťahovacie uchá.

Parametre a špecifikácia

Šírka
56 cm Hotovo!
Výška
65,5 cm Hotovo!
Hĺbka
36 cm Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Materiál
Oceľ Hotovo!

Rozmery

Šírka
56 cm Hotovo!
Výška
65,5 cm Hotovo!
Hĺbka
36 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Materiál

Materiál
Oceľ Hotovo!

Vlastnosti

Objem
58 l Hotovo!
Spôsob otvárania
Nohou pomocou pedála Hotovo!
Počet nádob
2 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simplehuman pedálový odpadkový koš na triedený odpad 58 l (34/24), čierna oceľ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simplehuman pedálový odpadkový koš na tříděný odpad 58L (34/24), černá ocel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pedal-Abfalleimer zur Müllsortierung 58L (34/24), Stahl schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pedal-Abfalleimer zur Müllsortierung 58L (34/24), Stahl schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simplehuman pedálos szeméttároló 58 l (34/24) válogatott hulladékhoz, fekete, acél.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií