Stellar Blade Alzaboxy

Simulátory na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(24)
PlayStation 4
(29)
Žáner
Akčný
(2)
Stratégia
(5)
Športový
(3)
Simulátor
(29)
Strieľačky
(1)
Textová lokalizácia
CS
(3)
EN
(29)
DE
(27)
HU
(1)
RU
(2)
PL
(3)
FR
(8)
ES
(3)
IT
(4)
Zh
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(29)
DE
(24)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Simulátory na PlayStation 4 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Simulátory na PlayStation 4 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Simulátory na PlayStation 4?

Ak si chcete zaobstarať Simulátory na PlayStation 4, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Simulátory na PlayStation 4

Hľadáte najlepšie Simulátory na PlayStation 4? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Simulátory na PlayStation 4

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Simulátory na PlayStation 4, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
29 položiek
Two Point Campus: Enrolment Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – v hre budete mať za úlohu vybudovať a prevádzkovať prostredie školského kampusu, kde vaše rozhodnutie ovplyvní životy študentov, ktorých do školy zapíšete a zamestnancov, ktorých najmete.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1138
4,4
Two Point Hospital: Jumbo Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – vybudujte špičkovú nemocnicu a navrhnite to najkrajšie a najlepšie zariadené zdravotnícke stredisko v celom Two Point County. JUMBO Edition obsahuje základnú hru, štyri rozšírenia a dva balíky predmetov, celkom vás tak čaká 27 nemocníc, 189 chorôb a nepreberné množstvo vybavenia.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX960
5,0
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vytvorte a spravujte svoju vysnívanú reštauráciu! Jedálny lístok, nákup, výzdoba, personál, vybavenie, zákazníci… a nezabudnite na skutočné varenie! Zažite každodenný život majiteľa reštaurácie a získajte ocenenie od sprievodcu Michelin.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1332
Monster Harvest – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – začnite nový život v mestečku Planimal Point a pripravte sa na netradičné farmárske dobrodružstvo. Rozvíjajte svoju farmu, budujte a upravujte svoj dom, vyrábajte vlastný nábytok, varte lahodné marmelády...
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1185
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: simulátor, – zažite krásu a detaily kosenia britského vidieka v Lawn Mowing Simulator, jedinom simulátore, ktorý vám umožní jazdiť na autentickom a rozsiahlom zozname skutočných licencovaných kosačiek na trávu od prestížnych výrobcov
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1337

Simulátory na PlayStation 4

V kategórii Simulátory na PlayStation 4 máme práve teraz na Alza.sk celkom 29 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné simulátory na PlayStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie simulátory na PlayStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii simulátory na PlayStation 4 recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií