AD elektro Motorola EDGE 50

Šípky s drevenou skrinkou – tmavá

Zobraziť katalóg
Šípky s drevenou skrinkou – tmavá
Hra – obojstranný terč rozmer 45.5×2cm, rozmery skrinky 49.5×62.5×8cm, 6 šípok (váha jednej šípky 18 g)
Kód:  HRA7352b Produktové číslo:  8594166095502
Šípky s drevenou skrinkou – tmavá Predaj skončil

Šípky s drevenou skrinkou – tmavá

Šípky sú klasickou zábavou, ktorá vie pobaviť deti i dospelých pri akejkoľvek príležitosti.Táto hracia súprava sa skladá z profesionálneho terča a šípok s dreveným kabinetom. Spĺňa tak parametre profesionálnej súpravy pre amatérov aj skutočne špičkových hráčov. Detailne prepracovaná drevená skrinka z tmavého dreva je vybavená magnetom uzatvárateľnými dvierkami, ktoré na vnútorných stranách disponujú priestorom pre odloženie jednotlivých šípok. Na dvierkach skrinky tiež nájdete tabuľky zaznamenávajúce priebežný stav skóre vašej hry. Neoddeliteľnou súčasťou súpravy je 2,5 cm hrubý obojstranný terč, ktorý je obohnaný kovovým rámom. Súprava ďalej obsahuje 6 šípok s vymeniteľnými letkami, z nich každá váži 18 gramov.V balení nájdete aj kriedy pre záznam skóre.

Parametre a špecifikácia:

Vyhotovenie:
Tmavé drevo

Rozmery terča:
45,5 × 2,5 cm

Rozmery skrinky:
49,5 × 62,5 × 8 cm

Hmotnosť súpravy:
9,3 kg

Hmotnosť šípky:
18 g

Obsah balenia:
Drevená skrinka
Obojstranný terč
6 šípok s vymeniteľnými letkami
Kriedy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Šípky s drevenou skrinkou – tmavá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šipky s dřevěnou skříňkou - tmavá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Darts mit Holzgehäuse - dunkel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Darts mit Holzgehäuse - dunkel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Darts faházzal - sötét.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií