PET PET

SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom

Zobraziť katalóg
SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom
5 1 hodnotení
Sada – cestovných adaptérov sa škrupinovým puzdrom, Pro Light, USB autoadaptér, Alarm USB kábel Buzz, Power Case puzdro
Kód:  SD072b1 Produktové číslo:  PA49B Stránky výrobcu
SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom Predaj skončil

SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom

Radi cestujete, ale nebaví vás neustále zháňať nové adaptéry do zásuvky, rôzne druhy napájacích káblov na mobily a ďalšie? Potom sa teda zoznámte s novou súpravou cestovných adaptérov SKROSS Power Case Travel Kit. Tá je vybavená dátovým káblom s dvojitou koncovkou micro USB + Lightning pre iPhone, ďalej tiež štyrmi typmi sieťových konektorov, vďaka ktorým budete môcť používať jednu nabíjačku na celom svete a tiež autoadaptér s USB výstupom. Všetko vybavenie je navyše zabalené v elegantnom a odolnom cestovnom puzdre. Tak neváhajte a kúpte si jednu súpravu SKROSS tiež!

6 dôvodov prečo kúpiť práve súpravu SKROSS Power Case Travel Kit

  • Vďaka funkcii SKROSS Buzz vás upozornení, že ste ju zabudli v zásuvke
  • Súčasťou balenia je veľmi kvalitné puzdro SKROSS
  • Kompatibilita so všetkými svetovými zásuvkami
  • Ojedinelý dizajn a kvalitné vyhotovenie SKROSS
  • V súprave je pridaný tiež autoadaptér s USB výstupom

Vyspelá technológia, ktorá vám uľahčí život

Funkcia alarm s oficiálnym názvom SKROSS Buzz patrí medzi jednu z najlepších inovácií tohto produktu. Ak odpojíte svoj mobil z nabíjačky a oba dva USB porty budú nabíjať ,,do prázdna", tak začne nabíjačka hlásiť, že ste ju zabudli odpojiť. Hoci vám to nemusí prísť, tak práve vďaka tomuto upozorneniu sa ľuďom prestávajú strácať nabíjačky.

Skvelé puzdro SKROSS

SKROSS pridalo k nabíjačke naozaj podarené puzdro v čierno-červenej farebnej kombinácii. Puzdro má v sebe mäkkú výstelku, ktorá zabráni poškodeniu zariadenia pri cestovaní. Naviac má presne rozvrhnuté, kam patrí kábel, adaptér a externá nabíjačka Reload 5. Celkové zatváranie je pre väčšiu bezpečnosť na klasický zips a škrupina je vytvorená z naozaj pevného materiálu.

S touto súpravou už nikdy nebudete ,,offline"

Ak si kúpite súpravu SKROSS Power Case Travel Kit, môžete sa v pokoji uistiť, že už nikdy nebudete mať vybitý mobil a ďalšie zariadenia. Súčasťou balenia je totiž už spomínaný sieťový adaptér, s ktorým si poradíte na akomkoľvek kontinente. Pre predstavu si môžete vybrať z 3 pólových uzemnených konektorov I. a II. triedy pre UK, USA, Austráliu, Čínu a Európu. Ďalej môžete využívať autokonektor s USB výstupom alebo dátový kábel s duálnym konektorom Lightning a micro USB.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat zda toto zařízení je vhodné i do zemí kde není jako v ČR 220 ale pouze 110 ? To znamená mění toto zařízení i napětí? Děkuji Horstová

Diskusia a poradňa k SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom
Príslušenstvo pre SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS Power Case Travel Kit microUSB s pouzdrem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS Power Case Travel Kit s pouzdrem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS Power Case Travel Kit s pouzdrem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SKROSS Power Case Travel Kit tokkal.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií