PET AD homeoffice

Metóda Skullcandy do uší W / MIC 1 SWIRL / COOLGRY / CHARCOAL

Zobraziť katalóg
Metóda Skullcandy do uší W / MIC 1 SWIRL / COOLGRY / CHARCOAL
Slúchadlá – Technológia Fix, Off-Axis a Stickygels vylepšujú výkon týchto slúchadiel, so vstavaným ovládačom a mikrofónom
Kód:  KK02032 Produktové číslo:  S2CDHY-520 Stránky výrobcu
Metóda Skullcandy do uší W / MIC 1 SWIRL / COOLGRY / CHARCOAL Predaj skončil

Metóda Skullcandy do uší W / MIC 1 SWIRL / COOLGRY / CHARCOAL

Skullcandy Method In-Ear sú biele slúchadlá, ktoré sú určené primárne pre športovcov, ale ocenia ich aj milovníci kvalitnej hudby. Slúchadlá vďaka funkcii Supreme Sound disponujú vysokou kvalitou zvuku. Vychutnať si môžete hlboké basy, prirodzené vokály a presné výšky. Pri športe sa nemusíte zdržiavať s vyberaním vášho mobilného zariadenia. Ovládač s mikrofónom umiestnený na kábli umožňuje prijímať telefónne hovory stlačením jediného tlačidla, prepínať skladby alebo nastavovať hlasitosť.

Kľúčové vlastnosti bielych slúchadiel Skullcandy Method In-Ear

  • Kvalitné podanie zvuku
  • Slúchadlá disponujú mikrofónom a ovládačom
  • Odolné proti potu
  • Slúchadlá Skullcandy nevypadávajú z uší
  • Metóda DualLock Fit zaručuje bezpečnosť a pohodlnosť slúchadiel

Ideálne pre športovcov

Slúchadlá sú navrhnuté ako ideálny spoločník pre akékoľvek športové aktivity. Zváraná konštrukcia slúchadiel chráni vnútorné komponenty proti potu a vlhkosti, ktoré by ich mohli poškodiť. Technológia StickyGels zabraňuje vykĺznutiu štupľov z uší aj v prípade, že sa veľmi zapotíte. DualLock Fit kombinuje dve technológie pre čo najväčšiu bezpečnosť slúchadiel a maximálne pohodlie poslucháčov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Metóda Skullcandy do uší W / MIC 1 SWIRL / COOLGRY / CHARCOAL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 SWIRL/COOLGRY/CHARCOAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 SWIRL/COOLGRY/CHARCOAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 SWIRL/COOLGRY/CHARCOAL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy Női Method In-Ear W/MIC 1 SWIRL/COOLGRY/CHARCOAL.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií