AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

SodaStream GENESIS white

Zobraziť katalóg
SodaStream GENESIS white
5 3 hodnotení
SodaStream biely, na výrobu sódy a perlivých nápojov, nepotrebuje elektrickú energiu, náhradné balenie
Kód:  EAN4106c2 Produktové číslo:  42001329 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream GENESIS white

Skúsme si predstaviť horúci letný deň. Slniečko páli, je vám horúco a už sa vám nechce takmer nič robiť. Premýšľate, čo by vás asi tak mohlo ochladiť a vliať vám čerstvú krv do žíl. Vliať? Áno, najlepšou voľbou bude pramenité osvieženie. Avšak aký nápoj si vybrať? Spoločnosť Sodastream prináša na trh prelomový produkt. S týmto produktom si môžete úplne sami namiešať perlivý nápoj podľa vašej vlastnej chuti. To najdôležitejšie je, že viete, čo pijete. Nápoj si vyrobíte iba vy sami! V súčasnej dobe plnej nahrážok nemôže byť predsa nič lepšie ako doma vyrobená chladivá limonáda.

Kľúčové vlastnosti

  • Mechanický prístroj na výrobu sódy
  • Nespotrebúvame žiadnu elektrickú energiu
  • Zásobník na CO2 až na 80 litrov nápoja
  • Kvalitne spracovaná fľaša udrží nápoj dlho sýty
  • Kvalitne dizajnovo spracované zariadenia
  • Šetríme životné prostredie

Neuveriteľné osvieženie

Nielen že zariadenie skvele vyzerá a výborne zapadne do kompozície vášho interiéru vďaka jeho jednoduchým linkám a sympatickým tvarom, ale dokonca nespotrebováva žiadnu elektrickú energiu. Ide o plne mechanický prístroj bez batérie či iného nepotrebného napájania. Súčasťou balenia je bombička s CO2, ktorá nasýti váš nápoj bublinkami a je možné ju využiť až na 80 litrov sódy. Inštalácia bombičky je jednoduchá a zvládne to snáď aj dieťa. Ďalšou výhodou je odkvapkávacia nádobka, zbierajúca tekutiny, ktoré môžu utiecť pri manipulácii s fľašou.

Hlavnou súčasťou zariadenia je špeciálna, tlaku odolná fľaša s kvalitným dnom, ktorá zaisťuje vždy dobrú stabilitu. Hermetické uzatváranie fľaše udrží bublinky na svojom mieste naozaj dlho. A váš nápoj tak bude dlhšie osviežujúci, než si myslíte. V prípade že budete využívať tento produkt, budete tiež šetriť životné prostredie. Len si predstavte, koľko plastových obalov ušetríte, ak budete užívať plastovú fľašu, ktorý je súčasťou balenia.

K tomuto zariadeniu je možné si kedykoľvek dokúpiť nové fľaše, bombičku CO2, formičky na ľad. Ľadovými ozdobami skvele dotvoríte mrazivý drink. V neposlednom rade je možné získať tiež čistiace tablety, ktoré zabezpečia úplnú čistotu produktu. Na výmenu je možné tiež zakúpiť množstvo štiav.

Prečo Sodastream?

Ľahko si môžeme ovplyvniť, ako veľmi naše nápoja nasýtime. Nemusíme sa zaťažovať s nekonečným nosením ťažkých fliaš z obchodu. Ušetríme prírodu a podporíme ekológiu. Odpadá stále premýšľanie nad tým, kam uložím to veľké množstvo fliaš, ktoré som nakúpil. Vďaka šťave si môžem ľahko pripraviť nápoj, na ktorý mám chuť. Pri príprave nápojov sa deti naučia samostatnosti a možno si užijú aj zábavu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SodaStream GENESIS white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream GENESIS white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream GENESIS weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream GENESIS white.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií