AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Soehnle Be Happy

Zobraziť katalóg
Soehnle Be Happy
Osobná váha – meria hmotnosť až 180kg/400lb, LCD displej, funkcia automatického zapnutia, plochá konštrukcia s výškou 20mm a veľká plošina z bezpečnostného skla ponúkajú veľmi bezpečnú základňu
Kód:  SOELHA111 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  63777

Soehnle Be Happy

Majte svoju váhu pod kontrolou vďaka tejto veselej osobnej váhe Sehnle Be Happy, ktorá sa navyše stane ozdobou vašej kúpeľne. Má plochý dizajn s výškou iba 20 milimetrov, ale pritom jej veľká plošina z bezpečnostného skla vytvára bezpečnú základňu. Váha meria hmotnosť až do 180 kilogramov a tieto výsledky sú zobrazené na veľkom a ľahko čitateľnom LCD displeji. Váha Sehnle Be Happy má veselý motív so žltými smajlíkmi a je tiež vybavená funkciou automatického zapnutia a vypnutia, takže sa zapne, keď na ňu vstúpite a potom sa po nečinnosti sama vypne. 

Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Soehnle Be Happy

  • Váha má nosnosť 180 kilogramov
  • Plošina váhy je z bezpečnostného skla
  • Váha Soehnle Be Happy má plochý a moderný dizajn
  • Súčasťou váhy je veľký a ľahko čitateľný LCD displej
  • Váha má funkciu automatického zapnutia a vypnutia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Soehnle Be Happy
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soehnle Be Happy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Personenwaage Soehnle Be Happy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Personenwaage Soehnle Be Happy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Soehnle Be Happy.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií