Solight DY05 2 zásuvky, 1 ovládač

Zobraziť katalóg
Solight DY05 2 zásuvky, 1 ovládač
4,5 22 hodnotení
Zásuvka – možnosť ovládania až 4 zásuviek, dosah signálu na otvorenom priestranstve až 30m, max. 1150W, AC 230V/5A
Kód:  SD033m Produktové číslo:  DY05 Stránky výrobcu
Solight DY05 2 zásuvky, 1 ovládač Predaj skončil

Solight DY05 2 zásuvky, 1 ovládač

Iste všetci poznáme situácie, kedy si po dlhom dni konečne sadneme k televízoru a musíme opäť vstať kvôli zabudnutej rozsvietenej lampe. Alebo neriešiteľný problém, kedy máme zapojený nejaký spotrebič v zle dostupnom mieste a vo chvíli, keď by sme ho najradšej vytiahli zo zásuvky, túto možnosť nemáme. Takéto situácie s prehľadom riešia diaľkovo ovládané zásuvky. Táto súprava obsahuje hneď 2 diaľkovo ovládané zásuvky a ovládač s možnosťou ovládania štyroch zásuviek.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilné so sadou Solight DY06 a zásuvkou DY07
  • Stabilizátor napätia +/- 1,5 % odchýlky od menovitého napätia siete
  • Možnosť ručného zapnutia a vypnutia
  • Detské poistky
  • LED indikácia

Elegantné osvetlenie

Vďaka tejto súprave môžete nezávisle na sebe a hlavne diaľkovo, ovládať hneď 2 lampy či iné druhy osvetlenia. Rozmiestnite po vašej obývačke dve lampy a z pohodlia gauča ich v závislosti na potrebe ovládajte. Vďaka funkcii learning code, ich môžete nezávisle na sebe rozsvecovať či zhasínať. Tento systém vám budú všetci vaši priatelia závidieť.

Alebo iný príklad. Večer pred spaním si nastavte potrebné množstvo vody do varnej kanvice a tú zapnite, ale na diaľkovom ovládači vypnite zásuvku, v ktorej je kanvica zapojená. Ráno potom ešte z pohodlia postele zásuvku môžete zapnúť a než dôjdete do kuchyne, budete mať pripravenú vrelú vodu na vašu rannú kávu. Možnosti využitia týchto zásuviek sú naozaj nepreberné a záleží len na vás a na vašej predstavivosti, ako ich využijete.

Parametre a špecifikácia:

Max. výkon:
1 150 W, AC 230 V/5 A

Dosah signálu na otvorenom priestranstve:
až 30 m

Prenosová frekvencia:
433,05 – 434,79 MHz

Napájanie:
diaľkový ovládač: 2× LR44 batérie (súčasť balenia)
zásuvky: AC 230 V, 50 Hz

Pracovná teplota:
0 °C až + 50 °C

Farba:
biela

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Mam dotaz k dosahu dalkoveho ovladani-zasuvky. Funguje pouze na primou viditelnost nebo funguje i pres zeď či strop? Na jakou vzdalenost uvnitř objektu? Dekuji za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Solight DY05 2 zásuvky, 1 ovládač
Príslušenstvo pre Solight DY05 2 zásuvky, 1 ovládač
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight DY05 2 zásuvky, 1 ovladač. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight DY05 Távirányítós konnektor 2 konnektor, 1 távirányító.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií