Solight zásuvka čierna s vypínačom, IP44

Zobraziť katalóg
Solight zásuvka čierna s vypínačom, IP44
5 6 hodnotení
do vlhka s krytom
Kód:  SD051c3e Produktové číslo:  P98 Stránky výrobcu
Solight zásuvka čierna s vypínačom, IP44 Predaj skončil

Solight zásuvka čierna s vypínačom, IP44

Malá, neutrálne vyzerajúca priebežná zásuvka určená do rôznorodého prostredia vrátane toho vonkajšieho. Zásuvka je krytá a prevedenie zodpovedá štandardu IP44, takže bez problémov vydrží vlhkosť a mala by obstáť aj proti striekajúcej vode. Jej súčasťou je utesnený vypínač pre vypnutie napájania bez nutnosti vyťahovanie kábla. Osvedčí sa tak aj pre častejšie vypínanie spotrebiča bezpečne od siete, keď by kábel po čase vyťahovanie určite nevydržal.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solight zásuvka čierna s vypínačom, IP44
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight zásuvka černá s vypínačem, IP44. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight fekete dugalj kapcsolóval, IP44.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií