AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sony Hi-Res CMT-SX7

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res CMT-SX7
4,5 2 hodnotení
Mikrosystém CD/MP3 prehrávač, AM/FM, zosilňovač S-Master HX, 2 × USB, výstup na slúchadlá, NFC, bluetooth, WiFi, Google Cast, Airplay, RMS 100 W
Kód:  JW136j Produktové číslo:  CMTSX7.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res CMT-SX7

Máme tú česť predstaviť vám jeden z klenotov značky Sony. Ide o hudobný mikrosystém, ktorý ponúka to najlepšie zo súčasných zvukových technológií. Ste pripravení vychutnať si svoju obľúbenú muziku v novom svetle? Verte, že s CMT-SX7 počujete aj to, čo ste v skladbách predtým nepočuli. Každý jednotlivý hudobný nástroj, každý tón, každá melódie bude pozdvihnutá na úplne novú úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Neuveriteľná hudobná reprodukcia
  • Kompatibilný so zvukom vo vysokom rozlíšení
  • Unikátny digitálny zosilňovač
  • Inteligentný softvér DSEE HX
  • Veľa možností, ako hudbu prehrať
  • Podpora DLNA
  • Zabudované rádio
  • Elegantný dizajn
  • Inteligentná aplikácie SongPal

Úchvatná hudobná reprodukcia

Srdcom zostavy je unikátny digitálny zosilňovač S-Master HX. Ten oproti bežným zosilňovačom vyžaduje ďaleko menej prevodov z digitálneho signálu na analógový. Vďaka tomu nedochádza takmer k žiadnemu skresleniu zvukov. Zosilňovač je navyše podporený inteligentným softvérom DSEE HX, ktorý vdýchne všetkým komprimovaným audio súborom nový rozmer. Inými slovami prevedie klasické mp3, ACC a ďalšie podobné súbory do vyššej kvality. Vo výsledku sa môžete započúvať do hudobnej reprodukcie, z ktorej vám bude po tele behať husia koža. Reprodukcia, ktorá osloví aj tých najnáročnejších zákazníkov. Reprodukcia, ktorá vás hneď pri prvej príležitosti doslova prenesie do prvého radu nahrávacieho štúdia.

Kompatibilný ako žiadny iný

Okrem úchvatnej hudobnej reprodukcie sa môžete tešiť aj na nepreberné množstvo možností, ako svoj obľúbený playlist spustiť. V prvom rade nechýba štandardná výbava, ktorú predstavuje CD-mechanika, USB port a rádio. Za celkom netradičné považujeme zabudované technológie NFC, bluetooth či WiFi. Ich prostredníctvom môžete z vášho mobilného telefónu, tabletu, prípadne iného kompatibilného zariadenia, bezdrôtovo streamovať hudbu priamo do mikrosystému. Pomyselnú čerešničku na torte stelesňuje podpora DLNA (Digital Living Network Alicance). Po vytvorení domácej siete tak môžete zdieľať všetku hudbu zo všetkých iných prístrojov, podporujúcich práve DLNA, do Sony CMT-SX7. V neposlednom rade nechýba ani podpora Google Cast či AirPlay.

SongPal - inteligentná aplikácia

Na úplný záver stojí za zmienku aj  aplikácia SongPal. Prostredníctvom tejto aplikácie je možné získať absolútnu kontrolu nad všetkými ostatnými zariadeniami Sony. Ideálne v prípade, že takýchto mikrosystémov máte doma viac - napríklad v iných miestnostiach. Využitím SongPal môžete hudbu spustiť presne tam, kde práve chcete - kompatibilný ako so systémom Android, ako aj iOS.

Doplňujúce informácie:

Výkon (RMS):
100 W

Frekvenčný rozsah:
40 Hz - 50 000 Hz

Rozhranie:
Analógový vstup audia
Anténa
Digitálny audiovstup
Port Ethernet
Port USB-A
Port USB-B
Predné výstupy reproduktora
Výstup pre slúchadlá

Obsah balenia:
Anténa
Batérie
Diaľkové ovládanie
Kábel k reproduktorom
Prevádzkové pokyny
Sprievodca rýchlym nastavením
Záručná karta

Parametre a špecifikácia

Výkon
100 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S AirPlay Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Šírka prehrávača
263 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth, S AirPlay Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!

Základné parametre

Výkon
100 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
263 mm Hotovo!
Výška prehrávača
115 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
225 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tento model zlepší kvalitu jakéhokoliv MP3, CD? Vztahuje se to i na FM radio? Je to na kvalitě zvuku znát nebo je to jen marketing????

Dobry den, jaky je prosim rozdil mezi Sony CMT-SX7 a Sony CMT-SX7B? Dekuji. Marek

Dobrý den, lze Sony Hi-Res CMT-SX7 propojit pro poslech hudby z iTuns v Iphonu, Macbooku či Ipadu. Děkuji. Milan

Dobrý den, mám k věži připojený přes "kolík L a R" asi 15 let starý gramofon SONY. Bude možné ho připojit i k tomuto systému ?

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res CMT-SX7
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res CMT-SX7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res CMT-SX7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res CMT-SX7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res CMT-SX7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res CMT-SX7.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií