AD homeoffice Aplikace

Sony ICD-UX560 čierny

Zobraziť katalóg
Sony ICD-UX560 čierny
5 3 hodnotení
Diktafón – 4GB, záznam v LPCM/MP3, prehráva LPCM/MP3/WMA/AAC, OLED displej, MicroSD slot, USB, Li-Ion
Kód:  JU101m2 Produktové číslo:  ICDUX560B.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony ICD-UX560 čierny

Digitálny diktafón Sony ICD-UX560 je perfektnou voľbou pre záznam kvalitného zvuku. Zaznamenávajte s citlivým mikrofónom S-Microphone formáty MP3/LPCM alebo ho cez USB pripojte priamo k notebooku bez nutnosti káblov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko citlivý mikrofón S-Microphone perfektne zachytí zvuk
  • Režimy Focus a Wide mikrofónu uspôsobené pre prednášky a stretnutia
  • Priame pripojenie k notebooku cez výsuvný USB konektor
  • Podpora pamäťových kariet
  • Podsvietený displej s výbornou čitateľnosťou
  • Integrovaná lítiová batéria s možnosťou rýchleho 3-minutového nabíjania až pre 1 hodinu záznamu
  • Stereofónny záznam

Režimy pre schôdzky aj veľké prednášky

Zvuk v celom rade rôznych prostredí precízne zachytí mikrofón S-Microphone s vynikajúcou citlivosťou. Zvoľte režim Focus pre nahrávanie obchodných stretnutí alebo režim Wide pre hudobné nahrávky prednášok a ďalších akcií vo väčšom priestore. Funkcia potlačenia šumu Clear Voice sa postará o vysokú mieru čistoty, a tak sa môžete plne sústrediť na obsah prednášky alebo schôdzky.

Priame napojenie na USB

Diktafón podporuje obľúbené hudobné formáty vrátane MP3, MPCM, AAC, WMA, ktoré sa nahrávajú do internej pamäťe s kapacitou 4 GB. Rozšírením pamäťovou kartou však dosiahnete ešte väčšiu kapacitu. Nemusíte mať žiadny kábel, Sony ICD-UX560 pripojíte k notebooku alebo počítaču priamo.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Veľkosť úložiska
4 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
512 GB Hotovo!
Formát záznamu
MP3, LPCM Hotovo!
Funkcie
USB, hlasová aktivácia nahrávania (VOR) Hotovo!
Režimy nahrávania
PCM Hotovo!
Konektory
Jack (3,5 mm), USB-A Hotovo!
Typ batérie
Li-Ion Hotovo!
Max. výdrž batérie
1 h Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobý den, lze spustit nahrávání tlačítkem pro nahrávání, aniž by byl diktafon zapnutý, nebo se musí nejdříve zapnout posuvným ovladačem na boku? V manuálu tato funkčnost není uvedena (pokud jsem ji nepřehlédl). U modelu Sony ICD-TX650 nahrávání i při vypnutém diktafonu spustit lze. Oba modely se jeví nastavením dosti podobné, proto se ptám, zda se nejedná pouze o opomenutí v manuálu.

Má tento diktafon spínání nahrávání hlasem? Aby bylo zapnuté nahrávání, ale diktafon začal nahrávat, až když se ozve nějaký zvuk.

Dobrý den, má tento diktafon audio in-line pro připojení ext.mikrofonu nebo ext.zdroje signálu (mix) na fotce jsou vyfocené nějaké vstupy shora,ale nejsou označeny. děkuji J.

Dobry den, vedel by mi niekto povedat aka je vydrz baterky v prevadzke.

Diskusia a poradňa k Sony ICD-UX560 čierny
Príslušenstvo pre Sony ICD-UX560 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ICD-UX560 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ICD-UX560 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ICD-UX560 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony ICD-UX560 Fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií