PET PET

Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový
MP3 prehrávač (pink), 8GB, MP3/ WMA/ AAC přehrávač, 2" QVGA LCD, USB2.0 disk
Kód:  JW049e2 Produktové číslo:  NWZE438FP.CEV Stránky výrobcu
Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový Predaj skončil

Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový

Štýlový video Mp3 Walkman s pamäte 8 GB a priezračne jasným 2 "LCD QVGA displejom, ktorý vám umožní prehrávať všetky populárne hudobné a video formáty.Vďaka hrúbke 8,5 mm a váhe iba 50 g je veľmi ľahko prenosný.Dokonale vyladěnému zvukovému prejavu prispieva 5-pásmový ekvalizér, ktorý vám umožňuje okrem 4 vopred nastavenia uložiť aj dve vlastné.K pohodlné komunikáciu slúži intuitívne ovládanie s ikonami skratiek ako na mobilnom telefóne.

Súčasťou je tiež FM rádio.Video možno prehrávať rýchlosťou až 30 snímok za sekundu, čo eliminuje akékoľvek trhanie obrazu.Prehrávač umožňuje jednoduché pretiahnutia obsahu priamo z aplikácie Windows Media ® Player a iTunes ® (s výnimkou iTunes ®-DRM).Pojme až 1850 skladieb (pri rýchlosti 128 kb / s) alebo 30 hodín videa (pri rýchlosti 384 kb / s).Súčasťou balenia sú aj praktické slúchadlá do uší.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:
USB 2.0

Pamäť:
Flash:8 GB

Ekvalizér:
5 pásiem

Metódy vyhľadávanie hudby:
Skladby / Album / Interpret / Žáner / Rok vydania / Zoznamy skladieb / Zložka

Režim prehrávania hudby:
Normálny / Opakovať / / Náhodný výber / Náhodný výber a opakovať / Opakovať 1 skladbu / Náhodné prehrávanie všetkých piesní

Re zim prehrávaní videa:
Nastavenie zoomu (Auto / Úplné / Vypnuté), Orientácia videá (Vertikálne / Horizontálne (vpravo)), Displej (Zapnuté / Vypnuté), Nepretržité prehrávanie (Zapnuté / Vypnuté)

Režim prehrávania fotografií:
Orientácia fotografie (Vertikálne / Horizontálne (vpravo) / Horizontálne (vľavo)), Displej (Zapnuté / Vypnuté), Opakovať prezentáciu (Zapnuté / Vypnuté), Intervalové prezentácie (Krátka / Normálny / Dlhá)

Podporované formáty:
Mp3
WMA (bez DRM)
AAC-LC (bez DRM)
Lineárny PCM
JPEG
MP4
AVC (H.264/AVC)
MPEG-4
WMV 9

Funkcia:
Repeat (Opakovať)
Funkcia Shuffle
Zadné osvetlenie displeja LCD
Funkcia Hold

Tuner FM:
30 predvolieb

Batérie:
Nepretržité prehrávanie hudby:až 45 hodín
Nepretržité prehrávanie videa:až 8 hodín
Doba nabíjania batérie:4 hodiny

Dodávané príslušenstvo:
Slúchadlá
Windows Media ® Player 11
Aplikácia Media Manager pre prehrávač WALKMAN ®
Circuit City + Napster (CD)
Sprievodca obsluhou (CD)
Prenos obsahu
Rýchly sprievodca
Port WM-PORT
USB kábel
Dobíjacie batérie

Farba:
Ružová

Hmotnosť:
50 g

Rozmery:
44 x 83,9 x 8,5 mm

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WALKMAN NWZ-E438FP růžový.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií