AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony XS-GSW121D

Zobraziť katalóg
Sony XS-GSW121D
Subwoofer do auta – 12", so sľudovo-celulárnou membránou, 2000W peak, 400W RMS
Kód:  JW908d7 Produktové číslo:  XSGSW121D.U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony XS-GSW121D Predaj skončil

Sony XS-GSW121D

Túžite mať poriadne basy s minimálnym skreslením i na cestách? S 12“ subwooferom Sony XS-GSW121D je to možné. Dosahuje stabilný RMS výkon 400 W a až 2 000 W maximálny výkon. Kvalitný základ poskytuje feritový magnet. Silné basy s malou distorziou zvuku vám zaistí sľudová membrána so šesťhranným vzorom. Stabilný pohyb membrány s čo najmenším akustickým skreslením obstará gumené stabilizačné obloženie. Mohutnejšie basy si môžete užiť vďaka dvojvrstvovému vystreďovaciemu vlnovcu a jednoduché a flexibilné zapojenie poskytne dvojitá kmitacia cievka.

Kľúčové vlastnosti subwoofera Sony XS-GSW121D

  • Subwoofer Sony XS-GSW121D dosahuje špičkový výkon až 2 000 W
  • Čisté basy s vysokým výkonom a nízkym skreslením zaisťuje sľudová membrána so šesťhranným vzorom
  • Vďaka pryžovému stabilizačnému obloženiu subwoofer dosahuje malé akustické skreslenie
  • Dvojitá kmitacia cievka poskytuje flexibilné zapojenie

Priemer:
12“ (30 cm)

Typ subwoofera:
Pasívny

Frekvenčné pásmo:
20 – 600 Hz

Maximálny výkon:
2 000 W

Efektívny výkon:
400 W

Hmotnosť:
5,1 kg

Materiál magnetu:
Feritový


Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky subwoofery do auta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony XS-GSW121D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Subwoofer Sony XS-GSW121D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Subwoofer Sony XS-GSW121D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony XS-GSW121D.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií