AP+ nový vizuál AD elektro

Spacie vaky do -5 °C

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Unisex
(48)
Dámsky
(3)
Obdobie
Trojsezónny
(45)
Letný
(1)
Zimný
(5)
Dvojsezónny
(1)
Výplň
Duté vlákno
(15)
Mikrovlákno
(2)
Perie
(27)
Duté mikrovlákno
(1)
PolyPlus Extreme
(1)
100 % polyester
(4)
Syntetika
(1)
Max. výška postavy
170 cm
205 cm
-
Komfortná teplota
-5 °C
-1 °C
-
Tvar
Múmia
(48)
Dekový
(3)
Zapínanie
Ľavé zapínanie
(18)
Pravé zapínanie
(17)
Zapínanie uprostred
(2)
Hmotnosť
800 g
2260 g
-
Dĺžka (rozbalené)
200 cm
230 cm
-
Šírka (rozbalené)
75 cm
100 cm
-
Priemer (zbalené)
17 cm
36 cm
-
Dĺžka (zbalené)
20 cm
45 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Spacie vaky do -5 °C sú dizajnované tak, aby vás udržali v teple, či už ste v horách, na výprave alebo len táborite pod holým nebom. Keď sa príroda pripravuje na zimu a teploty klesajú k nule a nižšie, mať ten správny spací vak je nevyhnutnosťou pre komfortný a bezpečný spánok. Čítajte ďalej. 

Pokračovať

Spacie vaky do -5 °C vás udržia v teple aj počas mrazivých nocí

Ak vyberáte spacie vaky do -5 °C, je nutné zvážiť vaše potreby a podmienky, v ktorých budete táboriť. Starostlivo zvážte všetky parametre, ako je typ výplne, rozmery, tvar, ale rovnako napríklad aj farbu, aby ste si zabezpečili pohodlnú a teplú noc. Majte na pamäti, že kvalitný spací vak je investíciou do vášho pohodlia a bezpečnosti.

  • Duté vlákno je ľahké a syntetické, vďaka čomu skvele izoluje a rýchlo schne. Ideálne do vlhkých podmienok.
  • Mikrovlákno ponúka kompromis medzi hmotnosťou, objemom a izolačnými schopnosťami.
  • Perie disponuje vynikajúcou tepelnou izoláciou s minimálnou hmotnosťou. Detský páperový spací vak je veľmi komprimovateľný a ideálny do nízkych teplôt.

Nie ste si istí, aký veľký spací vak si vybrať? Riadiť by ste sa vždy mali predovšetkým podľa vašej výšky. V ponuke nájdete aj spacie vaky od 155 cm až do štandardných 205 cm, aby každý našiel ten pravý pre svoju postavu.

Spacie vaky do -5 °C ponúkajú rôzne tvary

Spacie vaky do -5 °C môžu mať buď tvar múmie, alebo dekový tvar. S tým sa spája aj zapínanie, ktoré je zvyčajne na ľavej alebo pravej strane a občas sa môžete stretnúť aj so zapínaním uprostred. Ktorý typ bude ten pravý pre vaše potreby?

  • Múmia má tvarovaný dizajn, ktorý tesne obopína telo a minimalizuje množstvo vzduchu, ktoré je potrebné na zahrievanie vášho tela. Tento tvar je ideálny pri nižších teplotách.
  • Dekový, viac obdĺžnikový tvar, ponúka väčšiu voľnosť pre vaše nohy. Môže byť trochu ťažší a menej tepelne efektívny.

i

Veľkosť balenia závisí od typu výplne a tvaru, ale spacie vaky modernej generácie sú často kompaktné a ľahko prenosné. Rozmery po rozbalení sa líšia podľa dĺžky a tvaru spacieho vaku. Hmotnosť spacích vakov väčšinou neprekračuje 2 kg.

Detské spacie vaky do -5 °C pre pohodlie vašich detí

Detské spacie vaky do -5 °C zabezpečia vašim deťom príjemný a teplý spánok aj v chladnejšom počasí vďaka kvalitnej izolácii a priedušnej konštrukcii. Tieto spacie vaky sú špeciálne navrhnuté s ohľadom na detskú anatómiu, čo umožňuje voľné otáčanie a pohyb počas noci. Zároveň udržiavajú optimálnu teplotu, aby vášmu dieťaťu nebolo príliš horúco ani chladno.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
51 položiek
Yate ANSERIS 700 L husacie perie – pravý - Spací vak Varianty
Yate ANSERIS 700 L husacie perie – pravý
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň perie, komfortná teplota -2,5 °C, maximálna výška postavy 185 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 28 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 20 cm, modrá farba, hmotnosť 1100 g
240,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0442
Yate ANSERIS 700 XL husacie perie – ľavý - Spací vak Varianty
Yate ANSERIS 700 XL husacie perie – ľavý
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň perie, komfortná teplota -2,5 °C, maximálna výška postavy 205 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 28 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 20 cm, modrá farba, hmotnosť 1200 g
240,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0439
Yate ANSERIS 700 XL husacie perie – pravý - Spací vak Varianty
Yate ANSERIS 700 XL husacie perie – pravý
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň perie, komfortná teplota -2,5 °C, maximálna výška postavy 205 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 28 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 20 cm, modrá farba, hmotnosť 1200 g
240,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0438

Spacie vaky do -5 °C

V kategórii Spacie vaky do -5 °C máme práve teraz na Alza.sk celkom 51 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné spacie vaky do -5 °C Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie spacie vaky do -5 °C Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie spacie vaky do -5 °C Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii spacie vaky do -5 °C recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií