PET AD homeoffice

Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X

Zobraziť katalóg
Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X
4,5 2 hodnotení
Ochranný kryt - elegantný, jednoduché nasadenie aj zloženie krytu, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte, spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6, vyrobené z flexibilného materiálu
Kód:  SP003c2h6g Produktové číslo:  057CS22141
Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X Predaj skončil

Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X

Výnimočný telefón si zaslúži poriadnu starostlivosť. Ochranný kryt Spigen Crystal Shell Clear prináša optimálnu ochranu mobilného telefónu Apple iPhone X s funkčným štýlom. Vďaka krištáľovo priehľadnému vyhotoveniu nechá tento kryt vyniknúť elegantný dizajn telefónu iPhone X a navyše ho skvele ochráni vďaka dvojvrstvovej hybridnej ochrane. Kryt spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6, ktorá zaručuje maximálnu ochranu pri nechcených pádoch telefónu. Kryt necháva všetky tlačidlá a konektory prístupné, takže nie je problém telefón nabíjať alebo pripájať príslušenstvo. Ochranný kryt Spigen Crystal Shell Clear má všetko, čo potrebujete, s praktickou ochranou, štýlom a funkčnosťou.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Spigen Crystal Shell Clear pre mobilný telefón Apple iPhone X číry

  • Číre vyhotovenie nechá vyniknúť dizajn telefónu
  • Dvojvrstvová hybridná ochrana pre mobilný telefón Apple iPhone X zaručí prvotriednu ochranu
  • Nezakrýva tlačidlá a konektory
  • Vyrobené z flexibilných a pevných materiálov
  • Spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6
  • Jednoduché nasadenie ochranného krytu

Prvotriedna ochrana

Ochranný kryt Spigen Crystal Shell Clear je vyrobený v kombinácii materiálu TPU a flexibilného a na dotyk príjemného polykarbonátu, a ponúka tak špeciálnu dvojvrstvovú hybridnú ochranu vášho telefónu iPhone X. Vďaka kvalitným materiálom sa kryt ľahko nasadzuje a tiež odoberá. Kryt bol dôkladne testovaný, aby maximálne ochránil váš prístroj a spĺňa tak náročnú vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií