PET AD homeoffice

Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8

Zobraziť katalóg
Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8
Ochranný kryt – ultra tenký, elegantný kryt, vyrobené z flexibilného materiálu, kryt presahuje 1.2mm cez displej, jednoduché nasadenie aj zloženie krytu, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP006l8x24 Produktové číslo:  054CS22620
Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8 Predaj skončil

Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8

S krytom Spigen Thin Fit Arabesque váš nový iPhone 8 vynikne. Kryt nielen dokonale chráni pred škrabancami, má tiež elegantný dizajn s orientálnym motívom, spĺňajúce vysoké nároky majiteľov značky Apple. Model ochranného krytu Spigen Thin Fit s názvom Arabesque zaujme na prvý pohľad. Výrezy pre bočné tlačidlá sú tvorené tak, aby nič nebránilo pohodlnému používaniu telefónu iPhone 8. Výrobca ochranného krytu nezabudol ani na kameru, ktorá je chránená pred poškodením. Kryt Thin Fit Arabesque je vyrobený z vysoko kvalitného TPU. Vďaka tomu takmer nič neváži a zostane transparentný. Navyše je veľmi pružný, čo oceníte predovšetkým pri nasadzovaní a skladaní krytu.

Prednosti ochranného krytu Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8

  • Luxusný dizajn
  • Ochranný kryt dokonale chráni pred škrabancami
  • Ľahký ako pierko
  • Z flexibilného materiálu
  • Zachováva si priehľadnosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Thin Fit Arabesque iPhone 8.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií