AD elektro Motorola EDGE 50

Spokey teel

Zobraziť katalóg
Spokey teel
5 2 hodnotení
Masážny valec penový
Kód:  STP7363 Produktové číslo:  5901180383301 Stránky výrobcu

Spokey teel

Ak pravidelne cvičíte alebo posilňujete, vaše svaly a kostrový systém dostávajú poriadne zabrať. Doprajte im poriadny odpočinok a kvalitný masáž vďaka tomuto valčeka. Pěnový válec Spokey o rozměrech 33,5 × 14,5 cm je opatřen velkým množstvím drážek, které napodobují tvar masérovy ruce a pozitivně stimulují masírovanou část těla.

kľúčové vlastnosti

  • Moderné masážna pomôcka
  • Pozitívny vplyv na zdravie
  • odbúrava stres
  • Zlepšuje regeneráciu svalov
  • Uvoľňuje svalové napätie
  • Odstraňuje bolesť chrbta a kĺbov
  • spevňuje postavu

Prepracované do posledného detailu

Valec disponuje tvrdým dutým jadrom z ABS, odolnému voči mechanickému poškodeniu. Pevný dutý stred tak poskytuje robustnú konštrukciu s dlhou životnosťou. Ne jeho povrchu je silná vrstva EVA pěny, jež má typický 3D povrch simulující ruce maséra. Široké ploché tvary simulujú dotyk dlane, dlhé duté tvary napodobňujú dotyk prstov a malé pevné tvary končekmi prstov. Vďaka tomu sa vám dostane kvalitné a dôkladné masáže z pohodlia vášho domova.

Uvoľnite sa, prosím!

Při používání tohoto masážního produktu pocítíte znatelné uvolnění svalového napětí, zbavíte se bolestí zad a kloubů. Nesmieme opomenúť fakt, že dokonca budete spaľovať nechcený tuk a spevňovať svoje telo. Valček je tiež určený na zrýchlenie regenerácie po extrémne náročnom tréningu alebo skrátenie rekonvalescencie pri nepríjemnom svalovom zranení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey teel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Teel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Teel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Teel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Teel.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií