AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ABUS MountK snow white L

Zobraziť katalóg
ABUS MountK snow white L
4,7 3 hodnotení
Prilba na bicykel pánska dámska, MTB, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-Mold, EPS, 15 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 320g
Kód:  SPTABUS030 Produktové číslo:  4003318781773

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS MountK snow white L

Helma na bicykel je základným predpokladom bezpečnej jazdy, najvážnejšie úrazy sa stávajú práve na hlave. ABUS MountK snow white L je prilba s plánovaným využitím na cyklistiku v teréne. Spoznáte to podľa pevnej konštrukcie, niekedy aj vylepšenej ochrany tylu a štítku proti slnku. Môžete ale helmu používať na ktoromkoľvek jazdnom bicykli, typ helmy ovplyvňuje vzhľad, nie funkciu.

Dôležité je, aby helma „sadla“ aj pri krútení hlavou. Veľkosť vložky helmy možno podľa potreby povoliť jednou rukou otočným kolieskom.

Dôležité parametre helmy ABUS MountK snow white L

  • Hmotnosť prilby je 320 g
  • 15 otvorov slúžiacich na ventiláciu
  • Určená na MTB bicykle
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné objednat přilbu ABUS MountK v černé barvě? Děkuji Vojta Miroslav

Diskusia a poradňa k ABUS MountK snow white L
Príslušenstvo pre ABUS MountK snow white L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS MountK snow white L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS MountK, hófehér - L.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií