Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Topánky na bežky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určené pre
Mužov
(161)
Ženy
(187)
Dieťa
(19)
Juniorov
(20)
Bežecká technika
Klasická
(154)
Korčuľovanie
(15)
Kombinovaná
(66)
Úroveň lyžiara
Začiatočník
(1)
Rekreačná
(182)
Športová
(50)
Pretekárska
(3)
Pokročilý
(3)
EU
26
48
-
Mondopoint
36 mm
2650 mm
-
Najnovšie objednávky

Topánky na bežecké lyžovanie, skrátene topánky na bežky, hrajú pri bežkovaní veľkú úlohu. Majú vplyv na dosiahnutý výkon aj celkové pohodlie. Vyberajte ich s ohľadom na preferovaný štýl jazdy, úroveň zdatnosti a systém viazania. Poradíme vám, ako sa v širokej ponuke čo najlepšie zorientovať a ako vybrať tú správnu obuv na bežky.

Pokračovať

Vyberáme topánky na bežky – máme 3 výkonnostné úrovne

Topánky na bežky by ste v prvom rade mali vyberať podľa toho, ako dobrý ste bežkár. Začiatočník bude potrebovať úplne inú obuv na bežky než pretekár. O aké 3 výkonnostné úrovne ide?

  1. Rekreačné topánky na bežecké lyžovanie by mali byť predovšetkým zateplené a pohodlné, tuhosť či podrážka sa nerieši. Podošva umožňuje aj štandardnú chôdzu bez toho, aby sa obuv na bežky nejakým spôsobom poškodila.
  2. Športové lyžiarske topánky na bežky sú stále pohodlné a mierne zateplené, avšak disponujú už rôznymi technológiami a technickými prvkami, ako je napríklad plastová podrážka na lepší odraz.
  3. Pretekárske topánky na bežecké lyžovanie sú na perfektný výkon na lyžiach maximálne ľahké. Vyrábajú sa z pokročilých materiálov a pomocou najnovších technológií. Bývajú o niečo tuhšie a s minimálnym zateplením.

Topánky na bežky – skate, klasika alebo combi? Akú techniku jazdy preferujete?

Na ľahšiu orientáciu v ponuke je nutné vedieť, že podľa bežeckej techniky sú rozdelené jednotlivé topánky na bežky. Klasické, kombinované a korčuliarske čiže skate. Všetky tieto typy sa hodia najmä na upravované trate.

Lyžiarky na bežky na klasickú techniku

Klasické lyžiarky na bežky spoznáte podľa toho, že sú zakončené už pod členkom, aby umožňovali maximálnu flexiu. Preto majú zvyčajne nižší profil bez manžety a ohybnú podrážku. Pre lepší odraz sú v prednej časti podrážky mäkké, naopak päta je pevná, aby dobre sedela, často vystužená tvrdeným plastom, prípadne pri pretekárskych modeloch karbónom.

Skate bežkárske topánky na korčuľovanie

Skate bežkárske topánky na korčuľovanie sú typicky vyššie a členok spevňujú pevnou manžetou z tvrdeného plastu. Podrážka na korčuľovanie je tvrdá, takmer bez flexie v prednej časti, čo zaisťuje ideálny prenos síl do bežiek pri odraze. Pretekárske skate topánky na bežky potom namiesto plastu disponujú karbónovým materiálom.

Kombi topánky na bežky

Topánky na bežky kombi umožňujú kombinovať korčuľovanie a klasiku. Majú manžetu vystužujúcu členok, ktorá je podobná ako pri topánkach na korčuľovanie, ale má iný tvar v oblasti päty. V porovnaní s korčuliarskymi topánkami sa líšia svojou ohybnou špičkou, s ktorou vykonáte odraz ako pri klasike.

Bežecké lyžiarske topánky na voľný (backcountry)

Bežecké lyžiarske topánky na voľný terén (backcountry) majú celkovo pevnejšiu konštrukciu. Vďaka kvalitnému nepremokavému materiálu zabezpečujú sucho a teplo aj v hlbokom snehu. Vzhľadovo sa najviac podobajú kombi topánkam, ale sú ešte o niečo vyššie a majú pružnú podrážku s lepšou vzorkou.

Upravované trasy vs. volný terén – ako s tým súvisí obuv na bežky?

Obuv na bežky vyberajte aj s ohľadom na to, kde budete jazdiť. Ak plánujete využívať prevažne upravované bežkárske trate, potom sa pri výbere nemusíte obmedzovať. Ak ale chcete jazdiť vo voľnom teréne, potom by vám nemali chýbať backcountry bežky, ktoré zabezpečujú potrebnú stabilitu, a spolu s nimi aj backcountry topánky na bežky.

Topánky na bežky dámské, topánky na bežky scate
Bežkárske topánky na korčuľovanie

Pánske topánky na bežky, klasický štýl
Bežkárske topánky na klasiku

Detské topánky na bežky, topánky na bežky combi
Bežkárske topánky na kombinovaný štýl

Líšia sa pánske a dámske topánky na bežky?

Pri výbere sa zamerajte na to, pre koho sú topánky na bežky určené. Zvyčajne sú k dispozícii unisex varianty, t. j. vhodné ako pre mužov, tak aj pre ženy. Nájdete ale aj vyložene pánske topánky na bežky alebo dámske, pričom rozhodujúci je štýl a úroveň jazdy a taktiež veľkosť.

Ako vybrať obuv na bežky pre deti?

Obuv na bežky pre deti sa podľa výkonnosti delí na dve skupiny: pre malých pretekárov a pre začínajúcich a rekreačných lyžiarov. Niektoré topánky na bežky sa svojimi technológiami podobajú variantom pre dospelých, obvykle sú univerzálne, teda určené na skate aj klasický bežkársky štýl. Mali by mať pevnú konštrukciu, flexibilnú podošvu a dobrú úroveň tepelného komfortu.

Topánky na bežecké lyžovanie – veľkosť hrá kľúčovú úlohu na výkon a pohodlie

Topánky na bežecké lyžovanie voľte o veľkosť väčšie, než je vaša bežná topánka či pohorka. Pri behu na lyžiach sa klenba chodidla rozťahuje a potrebuje viac miesta, navyše na sebe budete mať silné ponožky. Obuv na bežky by mala sedieť na tesno, aby bola noha čo najlepšie stabilizovaná a umožnila tak poriadny odraz. V žiadnom prípade však nesmie tlačiť.

Orientačná tabuľka veľkostí: topánky na bežky pánske

Veľkosť topánky (EU) 41 41,5 42 43 43,5 44 44,5 45 46 47 48
Dĺžka chodidla (cm) 26 26,5 27 27,5 28 28,5 29 29,5 30 31 32

Orientačná tabuľka veľkostí: topánky na bežky dámske

Veľkosť topánky (EU) 34 35 36 36,5 37 38 39 40 40,5 41 41,5
Dĺžka chodidla (cm) 21 22 22,5 23 23,5 24 24.5 25 25,5 26 26,5

Orientačná tabuľka veľkostí: topánky na bežky detské

Veľkosť topánky (EU) 24 25 26 27 28 29 30,5 31,5 33 34 35
Dĺžka chodidla (cm) 13,5 14,5 15,5 16,5 17,5 18,5 19,5 20 20,5 21 22

Niektorá obuv na bežky je číslovaná v EÚ veľkostiach, avšak niektorá naopak v mondopoint veľkostiach, ktoré korešpondujú s dĺžkou nohy v mm. Ako si správne odmerať nohu si prečítajte v našom článku: Ako vybrať správnu veľkosť topánok.

Viazanie a topánky na bežky musia byť kompatibilné

Moderné viazanie na bežky má jednu alebo dve vodiace lišty, aby päta nedošliapavala mimo lyže. Topánky na bežky taktiež obsahujú jeden výrez (topánky na bežky SNS), alebo dva (topánky na bežky NNN), čo znamená, že pri výbere si musíte dávať pozor na to, aby výrezy sedeli s lištami – teda aby boli vzájomne kompatibilné.

Pánske alebo dámske topánky na bežky SNS – viazanie s jedným pozdĺžnym výstupkom

Pokiaľ vyberáte dámske či dámske topánky na bežky SNS, viazanie k týmto topánkam spoznáte podľa toho, že disponuje jedným pozdĺžnym výstupkom, ktorý presne zapadá do jednej vodiacej drážky v topánke. Viazanie sa na lyžu navŕtava.

i

Stretnúť sa tiež môžete s rôznym vyhotovením SNS topánky na bežky. Označenie „profil“ znamená jednu hrazdu a „pilot“ dve hrazdy. Tieto systémy sa líšia aj lištami, ktoré zapadajú do podrážky topánok.

Topánky na bežky NNN – dámske a pánske disponujú dvomi vodiacimi lištami

Pokiaľ vyberáte topánky na bežky NNN, dámske a takisto pánske majú dve vodiace lišty, ktoré sú kompatibilné s dvomi výstupkami na viazanie. Systém môžete navŕtať na lyže alebo nasunúť na takzvanú NIS dosku, ktorá je súčasťou lyže.

Topánky na bežky SNS
SNS Profil

Viazanie na topánky na bežky SNS Pilot
SNS Pilot

Viazanie na topánky na bežky NNN
NNN

Ktorý systém si na beh na lyžiach vybrať? Najprv si kúpte vhodné topánky na bežky

Premýšľate, či zvoliť SNS, alebo NNN systém na beh na lyžiach? Oba sú rovnako dobré, záleží teda iba na vašich subjektívnych pocitoch. Vyberte si najskôr topánky na bežecké lyžovanie, ktoré vám najlepšie sadnú a podľa toho až zvoľte zodpovedajúce lyže a systém viazania. Pokiaľ naopak máte lyže, dokúpte príslušnú obuv.

A čo detská obuv na bežky – SNS alebo NNN systém? Ani u detí tomu nie je inak, oba systémy sú veľmi kvalitné, teda postupujte rovnako ako u dospelého.

A ako sa topánky na bežky upínajú k viazaniu?

Môžete sa stretnúť s dvomi systémami upínania topánky na bežky k viazaniu.

  • Viazanie AUTO (automatické) je obľúbené predovšetkým u rekreačných lyžiarov a začiatočníkov. Upnutie prebieha tak, že lyžiarky na bežky iba zacvaknete do viazania a na uvoľnenie stlačíte tlačidlo bodcom palice.
  • Viazanie MANUAL (ručné) využívajú skôr pretekárski lyžiari, pretože lepšie drží topánku. Tú umiestnite do upínacej drážky a ručne zacvaknete páčku na viazanie – pri odopínaní páčku naopak vycvaknite.

Hľadáte lacné topánky na bežky? Bazár alebo výpredaj môže byť pravým miestom na nákup

Nechcete utrácať za nové topánky na bežky? Bazár je skvelým miestom, kde nájdete skvosty za zlomok pôvodnej ceny. Obsahuje nielen použitý, ale aj zánovný alebo len rozbalený tovar. Ak by ste ale radšej nové lacné topánky na bežky, výpredaj môže byť tým pravým miestom na váš nákup.

U nás nájdete nielen topánky na bežecké lyžovanie, ale aj ďalšie vybavenie na bežecké lyžovanie

Doplnky na bežky ovplyvňujú nielen pohodlie, ale aj výkon. Je dôležité si zaobstarať najmä kvalitné stielky do topánky na bežky a lyžiarske ponožky určené priamo na beh na lyžiach. Pri veľkých mrazoch oceníte návleky na lyžiarske topánky. Mrknite, aké ďalšie praktické vybavenie na bežecké lyžovanie nájdete v ponuke:

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Alpina Fusion Skate Skladom podľa variantu
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: korčuľovanie, tvrdosť: stiff
179,90 €

2.
Alpina Fusion Combi AS Skladom podľa variantu
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, tvrdosť: soft
149,90 €

3.
Fischer JR Combi 2020/21 Skladom podľa variantu
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre dieťa, technika: kombinovaná, tvrdosť: soft
110,11 €

Ďalšie najpredávanejšie
234 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Spine Comfort EU 45 - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort EU 45
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 45, tvrdosť: medium
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine016
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Alpina T 15 EVE - Topánky na bežky Varianty
4,0
Alpina T 15 EVE
Topánky na bežky pre viazanie NNN, určené pre ženy a juniorov, technika: klasická, tvrdosť: soft
Super cena
Od  94,90 € Ušetríte 2,05 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTalp697nad
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Fischer JR Combi 2020/21 veľ. 39 EU - Topánky na bežky Varianty
Fischer JR Combi 2020/21 veľ. 39 EU
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre dieťa, technika: kombinovaná, veľkosť EU 39, tvrdosť: soft
116,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTfis1040
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Alpina Fusion Combi AS veľ. 43 EU - Topánky na bežky Varianty
1,0
Alpina Fusion Combi AS veľ. 43 EU
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 43, tvrdosť: soft
169,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTalp515
Spine Smart EU 42 - Topánky na bežky Varianty
4,5
Spine Smart EU 42
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 42, tvrdosť: medium
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine005
Spine Smart EU 38 - Topánky na bežky Varianty
4,5
Spine Smart EU 38
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre ženy a dieťa, technika: kombinovaná, veľkosť EU 38, tvrdosť: medium
48,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine001
Spine Comfort EU 39 - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort EU 39
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 39, tvrdosť: medium
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine010
Spine Comfort EU 44 - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort EU 44
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 44, tvrdosť: medium
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine015
Spine Comfort EU 43 - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort EU 43
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 43, tvrdosť: medium
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine014
Spine Comfort EU 41 - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort EU 41
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 41, tvrdosť: medium
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine012
Spine Comfort, veľ. EÚ 46/295 mm - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort, veľ. EÚ 46/295 mm
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 46, tvrdosť: medium
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTxacr267
Spine Comfort EU 40 - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort EU 40
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 40, tvrdosť: medium
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine011
Spine Comfort EU 42 - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort EU 42
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 42, tvrdosť: medium
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspine013
Spine Smart - Topánky na bežky Varianty
4,5
Spine Smart
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov, ženy a dieťa, technika: kombinovaná, tvrdosť: medium
Od  47,27 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspin002nad
Alpina T 15 veľ. 45 EU - Topánky na bežky Varianty
5,0
Alpina T 15 veľ. 45 EU
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: klasická, veľkosť EU 45, tvrdosť: soft
94,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp462
Spine Comfort, veľ. EÚ 47/300 mm - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort, veľ. EÚ 47/300 mm
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, veľkosť EU 47, tvrdosť: medium
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTxacr268
Alpina T 15 veľ. 42 EU - Topánky na bežky Varianty
5,0
Alpina T 15 veľ. 42 EU
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: klasická, veľkosť EU 42, tvrdosť: soft
94,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp459
Sporten Favorit Prolink veľkosť 44 - Topánky na bežky Varianty
3,0
Sporten Favorit Prolink veľkosť 44
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: klasická, veľkosť EU 44
83,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsport084
Spine Comfort - Topánky na bežky Varianty
4,0
Spine Comfort
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov, ženy a dieťa, technika: kombinovaná, tvrdosť: medium
Od  66,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspin009nad
Alpina Fusion Skate - Topánky na bežky Varianty
Alpina Fusion Skate
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: korčuľovanie, tvrdosť: stiff
179,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp486nad
Alpina Fusion Combi AS - Topánky na bežky Varianty
1,0
Alpina Fusion Combi AS
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, tvrdosť: soft
Od  149,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp508nad
Alpina N Combi JR - Topánky na bežky Varianty
Alpina N Combi JR
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: kombinovaná, tvrdosť: soft
105,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp653nad
Alpina T 10 EVE veľ. 36 EU - Topánky na bežky
36 37
Varianty
Alpina T 10 EVE veľ. 36 EU
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre ženy, technika: klasická, veľkosť EU 36, tvrdosť: soft
69,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp479
Fischer RC5 CLASSIC veľ. 38 EU/240 mm - Topánky na bežky Varianty
Fischer RC5 CLASSIC veľ. 38 EU/240 mm
Topánky na bežky pre viazanie NNN/Prolink, určené pre mužov a ženy, technika: klasická, veľkosť EU 38, tvrdosť: soft
182,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTfis1304

Topánky na bežky

snowboardingLyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn.
Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží?
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
Autom na lyže do Krušných hôr V dnešnom diele si prezradíme, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krušných hôr a aké miesta či lyžiarske strediská rozhodne stoja za navštívenie. Viete napríklad, ako vyzerá dutá priehrada alebo kam na najlepšie pivo v okolí?
V dnešnom diele navštívime malebné Beskydy. Vyzdvihneme nielen tie najlepšie lyžiarske strediská, ale aj poradíme ideálnu trasu, ako sa do Beskýd dopraviť autom. V závere priložíme pár tipov, kde si urobiť zastávku počas cesty aj pobytu.
Prinášame vám podrobné informácie, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krkonôš a Jizerských hôr. Poradíme vám, akú zvoliť trasu a kde cestou dávať pozor na policajné hliadky či plánované uzávierky. Tiež ponúkneme niekoľko zaujímavých voľnočasových tipov.
Viac článkov Všetky články

Topánky na bežky

V kategórii Topánky na bežky máme práve teraz na Alza.sk celkom 234 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné topánky na bežky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie topánky na bežky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie topánky na bežky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii topánky na bežky recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií