AlzaPlus+ sport PET

BioLite BaseLantern XL

Zobraziť katalóg
BioLite BaseLantern XL
Svietidlo –napájané USB, svietivosť 500lm, integrovaná batéria 12 000mAh, IPx4, 2× USB, ovládanie cez BT z vášho smartfónu
Kód:  BIL1011e1 Produktové číslo:  BaseXL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BioLite BaseLantern XL

Perfektný lampáš do pergoly, kempu alebo na chalupu. Tento pohodlný zdroj svetla sa vám po zotmení bude hodiť všade. Svietidlo má robustnú, poveternostným podmienkam odolnú konštrukciu. Odoláva nárazom. Svetelný zdroj je tvorený výkonnou LED, ktorá poskytuje dlhodobé, rovnomerné svetlo. Napájanie zabezpečuje nabíjacia vstavaná batéria. BioLite BaseLantern XL je svetlo, ktoré môžete ovládať prostredníctvom smartfónu. S aplikáciou môžete ovládať teplotu a farebnosť svetla, intenzitu svetla, kontrolovať množstvo batérie, nastavovať alarm, časovač a ďalšie. Aplikácia je dostupná pre operačné systémy Android a iOS.

Kľúčové vlastnosti svietidla BioLite BaseLantern XL

  • Svetelný zdroj so svietivosťou až 500 lúmenov
  • Odolná konštrukcia (IPx4)
  • Integrovaná 12 000 mAh batéria
  • Poskytuje dlhodobé a rovnomerné svetlo
  • Umožňuje dobiť váš mobilný telefón alebo poprípade tablet
  • Ovládanie prostredníctvom smartfónu
  • Pripojenie prostredníctvom Bluetooth

Až 7,5 hodiny svietenia s BioLite BaseLantern XL

Štýlové a vysoko praktické svietidlo BioLite BaseLantern XL určené tiež na cesty, ktoré aj napriek svojim drobným rozmerom prekvapí nečakane veľkou svietivosťou. Tá sa pohybuje až na úrovni 500 lúmenov. Hravo tak presvietite svoje okolie. Vďaka jej kompaktným rozmerom ju preto môžete mať stále so sebou, pričom v batohu, taške, poprípade batožine nezaberie takmer žiadne miesto. Za najväčšiu prednosť svietidla možno bezpochyby považovať výkonnú, zabudovanú, 12 000 mAh batériu, ktorá udrží svetlo aktívne až 7,5 hodín v kuse na jedno nabitie. Zároveň môžete jej prostredníctvom dobiť váš mobilný telefón, prípadne tablet.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BioLite BaseLantern XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BioLite BaseLantern XL.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií