AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Brolly

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ dáždnika
S bočnicami
(2)
Kompletné zakrytie
(3)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Už niekedy začalo pršať, keď sa vám práve nechcelo od vody? Často sa stáva, že práve v daždi začnú byť ryby aktívnejšie. Máme pre vás riešenie! Brolly na ryby vás uchránia pred vetrom i dažďom. Prečítajte si riadky nižšie, vyberte si rybárske brolly a už nikdy pri vode nezmoknete.

Pokračovať

Ako delíme rybárske brolly podľa typu konštrukcie?

Brolly v hovorovej angličtine znamenajú dáždnik. Niektoré modely sa im v mnohom tiež podobajú. Mávajú steny a tie lepšie dokonca podlahu, ktoré zabraňujú zmoknutiu z boku a zospodu.

Klasické brolly – keď potrebujete väčší rybársky dáždnik

Klasické brolly sú skôr väčšie rybárske dáždniky. Ľahko ich pripnete k batohu a bez väčšej námahy donesiete na breh, kde ich behom chvíľky rozbalíte. Účinne vás ochránia pred dažďom. Pred vetrom už vás bohužiaľ neskryjú.

  • Nízka hmotnosť.
  • Veľmi mobilné – dobrá skladnosť.
  • Nízka cena.
  • Neochránia vás proti bočnému vetru.

Brolly so stenou

Brolly so stenou vás ochránia aj pred vetrom. Bohužiaľ nemajú podlahu, takže pri silnejšom daždi môžete premoknúť zospodu. Je vhodné si preto k nim kúpiť lehátko, do neho sa voda obvykle nedostane.

  • Ochránia vás pred dažďom.
  • Ochránia vás pred bočným vetrom.
  • Sú menej skladné.

Rybárske brolly s podlahou

Rybárske brolly s podlahou vás ochránia pred dažďom, vetrom, a dokonca ani nepremoknete zospodu. Tento model sa často používa ako brolly pre dvoch.

  • Ochránia vás pred dažďom i vetrom.
  • Budete v suchu aj za silného dažďa.
  • Vyššia cena.

Klasické rybárske brolly
Klasické brolly

Brolly na ryby so stenou
Brolly so stenou

Brolly na ryby s podlahou
Brolly s podlahou

Ako vybrať brolly na ryby?

Brolly na ryby vyberajte podľa rozmerov – čím väčší prístrešok, tým viac vecí či osôb pred dažďom uchránite. Dobré je postrážiť si aj parametre ako sú počet osôb, hmotnosť a vodný stĺpec.

Počet osôb – existujú brolly pre dvoch a viac rybárov?

Pokiaľ vyberáte brolly pre dvoch a viac rybárov, napovie vám údaj o maximálnom počte osôb uvádzaný výrobcom, rozhodne ale nespoliehajte len na neho. Je potrebné si prezrieť aj rozmery. Dvaja dospelí sa vtesnajú už na 3 m².

Hmotnosť

Hmotnosť sa samozrejme zvyšuje s rozmermi i materiálom. Pokiaľ si vyberiete ťažší model, oceníte ho pri dlhších pobytoch na rybárskych výpravách. Rybárske brolly môžu vážiť 2 alebo pokojne 10 kg.

Vodný stĺpec

Vodný stĺpec je presný údaj, ktorý určuje nepremokavosť rybárskych brollov. Ak chceme byť zaručene v suchu a udržať nenavlhnuté vybavenie, určite volíme model s čo najvyššou hodnotou vodného stĺpca.

Akú výbavu môžu mať rybárske brolly?

Všetky rybárske brolly ponúkajú ešte možnosť dokúpenia ďalšieho príslušenstva. Niektoré prvky môžu byť aj rovno súčasťou výbavy.

  • Moskytiéra vás ochráni pred otravným hmyzom, a zároveň prepustí dovnútra čerstvý vzduch.
  • Pásky so suchým zipsom slúžia na upevnenie prúta na brolly v prípade, že ho nechcete držať v ruke.
  • Sieťované okná zaistia lepší prehľad o okolí a umožnia lepšiu cirkuláciu vzduchu.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek

Brolly

V kategórii Brolly máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.

Brolly – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné brolly Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie brolly Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie brolly Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii brolly recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií