Vichy, La roche-posay

CannamediQ Cholestmizin 30 tob.

Zobraziť katalóg
CannamediQ Cholestmizin 30 tob.
Doplnok stravy – s konopným extraktom, monakolinom a zeleným čajom na optimalizáciu hladiny cholesterolu v krvi - 0,40 €/ks
Kód:  SIMCANDS912 Produktové číslo:  8594059738912 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CannamediQ Cholestmizin 30 tob. Predaj skončil

CannamediQ Cholestmizin 30 tob.

Unikátne spojenie konope a monakolinu na optimalizáciu hladiny cholesterolu – so zeleným čajom priaznivo modulujúcim podiel HDL („dobrého“) a LDL („zlého“) cholesterolu – obsahuje pestrec chrániaci pečeň a zelený čaj podporujúci stav srdca a ciev.

CannamediQ® Cholestmizin je jedinečný prípravok s kanabisom, monakolinom a zeleným čajom na optimalizáciu hladiny cholesterolu v krvi a ochranu kardiovaskulárneho systému. Prírodné zloženie na báze konope a rastlinných extraktov zaisťuje vysokú účinnosť a maximálnu bezpečnosť užívania bez vedľajších účinkov. Cholestmizin obsahuje maximálne množstvo monacolínu, extraktu z červenej fermentovanej ryže, ktorý výrazným spôsobomoptimalizuje hladinu cholesterolu v krvi.

Zvýšená koncentrácia cholesterolu v krvi je v populácii častá a je významným rizikovým faktorom srdcovo-cievnych ťažkostí. Zanedbanie kontroly a prevencia pritom môže mať závažné dôsledky. Cholestmizin vďaka obsiahnutému extraktu zeleného čaju priaznivo obmedzuje absorpciu cholesterolu a upravuje pomer HDL (tzv. „dobrého“ cholesterolu) a LDL (tzv. „zlého“ cholesterolu). Navyše taktiež optimalizuje hladiny krvnýchtriglyceridov. Zelený čaj priaznivo upravuje stav celého kardiovaskulárneho systému a pozitívne pôsobí na srdce, cievy aj krvný tlak. Vďaka antioxidačnej aktivite bráni predčasnému starnutiu buniek. Cholestmizin je navyše obohatený o pestrec mariánsky, ktorý zaisťuje ochranu a regeneráciu pečeňových buniek, a to aj v prípade užívania látok, ktoré v pečeni rizikovo oxidujú a zaťažujú tak pečeňové bunky. Unikátna konopná zložkav podobe extraktu konopných semien navyše podporuje zachovanie dobrého stavu srdca. CannamediQ® je rad unikátnych prípravkov využívajúcich jedinečné sily konope na ľudský organizmus. Vo svojom zložení kombinujú tieto produkty vysoko aktívny konopný extrakt s prírodnými zložkami, vitamínmi a minerálmi. CannamediQ® umožňuje konečne využiť blahodarné účinky dlhé roky tabuizovaného konope úplne legálne, bezpečne a bez vedľajšíchúčinkov.

Odporúčané denné dávkovanie a zloženie

1 kapsula denne.

Zloženie: Extrakt z červenej fermentovanej ryže s 5 % obsahom monakolinu, extrakt zeleného čaju, extrakt pestreca mariánskeho, extrakt konopných semien, kypriaca látka: sorbitol; plnidlo: mikrokryštalická celulóza; protispekavá látka: stearan horečnatý; stabilizátor: oxid kremičitý.

Upozornenie a skladovanie

Upozornenie: Prípravok nie je vhodný na súbežné užívanie s hypolipidemikami a liekmi obmedzujúcimi zrážanlivosť krvi. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Výrobok nie je určený pre deti, mládež, tehotné a dojčiace ženy. U osôb s ochorením obličiek, pečene a svalovými poruchami odporúčame užívanie konzultovať s lekárom. Ukladať mimo dosahu detí! Neužívajte v prípadeprecitlivenosti na niektorú obsiahnutú zložku.

Skladovanie: Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 °C.

Výrobca: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Bezplatná infolinka: +420 800 555 433, www.cannamediq.cz

Parametre a špecifikácia

Účinok
Na srdce a krvný tlak, Na cholesterol Hotovo!
Pre časť tela
Srdce , Pečeň a žlčník Hotovo!

Účinok

Účinok
Na srdce a krvný tlak, Na cholesterol Hotovo!
Pre časť tela
Srdce , Pečeň a žlčník Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CannamediQ Cholestmizin 30 tob..
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií