AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ENERVIT GT Sport (24 tabliet)

Zobraziť katalóg
ENERVIT GT Sport (24 tabliet)
5 1 hodnotení
Energetické tablety ; vhodné počas tréningu; energetická hodnota: 388 kcal/1646 kJ; zloženie na 100g: tuky 0.12g, nasýtené mastné kyseliny 0.11g, sacharidy 3.6g, cukry 3.36g, vláknina 0g, bielkoviny 0g, soľ 0.009g; výrobok neobsahuje: zeler a výrobky z neho, horčica a výrobky z nej, kôrovce a výrobky z nich, mäkkýše a výrobky z nich, oxid siričitý a siričitany, podzemnica olejná a výrobky z nej, ryby a výrobky z nich a vlčí bôb (lupina) a výrobky z neho - 0,26 €/tableta
Kód:  SPTsupl005NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ENERVIT GT Sport (24 tabliet)

Energetické tablety Enervit GT Sport sú určené na naštartovanie energetických systémov vášho tela pred športovým výkonom, ale efektívne zažehnajú aj vašu únavu. Napomáhajú dlhodobému uvoľňovaniu energie a majú rýchly nástup účinku – do 20 minút. Špecifické zloženie Enervit GT Sport zabezpečuje dopĺňanie postupne sa uvoľňujúcej energie zo sacharidov s nízkym glykemickým indexom. Enervit GT Sport je nízkoglykemický produkt s nízkym obsahom tukov a bielkovín, čo zaisťuje ľahkú stráviteľnosť a plynulé doplňovanie energie. Je v dispozícii v rôznych príchutiach. Ľahké dávkovanie, podľa druhu výkonu.

Kľúčové vlastnosti tablet Enervit GT Sport 24 tbl

  • Tablety na zažehnanie nastupujúcej únavy
  • Postupné uvoľňovanie energie zo sacharidov s nízkym glykemickým indexom
  • Rýchly nástup účinku – do 20 minút
  • Tablety sú obľúbené pre svoju jednoduchú aplikáciu
  • Dávkovanie podľa druhu výkonu
  • Balenie obsahuje 24 tablet

Odporúčané dávkovanie

Doba nástupu účinku je okamžitá, doba účinku 1 tablety je 20 minút. Tablety sú určené na priamu konzumáciu. V priebehu výkonu prijmite od 6 do 14 kusov v závislosti od intenzity a dĺžky trvania fyzickej námahy.

Nutričné ??hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g

Energetická hodnota: 1 646 Kj/388 kcal
Bielkoviny: 0 g
Sacharidy: 90 g
– z toho cukry: 84 g
Tuky: 2,9 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,76 g
Soľ: 0,21 g
Obsahuje sladidlá: nie
Balené v ochrannej atmosfére: áno

Zloženie:
Fruktóza (31,5 %), dextróza (28,3 %), sacharóza (26,7 %), maltodextrín (3,9 %) – regulátor kyslosti: kyselina citrónová, zahusťovadlo: arabská guma, kukuričný škrob (0,83 % ), citran draselný, citran horečnatý, chlorid sodný, antioxidant: kyselina askorbová, mix vitamíny (thiamín hydrochlorid, riboflavín, nikotínamid, vápnik D-pantothenát).

Alergény:
Môže obsahovať stopové množstvá obilnín obsahujúcich lepok, vajcia, sóju, mlieko, sezam alebo orechy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ENERVIT GT Sport (24 tabliet) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Enervit Carbo Tablets (24 tablet).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií