AD elektro AD elektro

Fluorocarbon

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Návin
20 m
1000 m
-
Nosnosť
1,2 kg
29,2 kg
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Fluorocarbon, skrytý pod povrchom vody, predstavuje užitočnú zmenu vo svete rybárskych vlascov. Jeho univerzálnosť a vysokovýkonné vlastnosti umožňujú rybárom zvýšiť svoju šancu na úspešný úlovok. Poďte sa s nami presvedčiť o jeho efektivite a užitočných vlastnostiach.

Pokračovať

Fluorocarbon: Revolúcia v rybárskych vlascoch

Fluorocarbon predstavuje moderný rybársky materiál, ktorý vďaka svojim unikátnym vlastnostiam v posledných rokoch nadobúda na popularite medzi rybármi. Jeho najväčšou prednosťou je vysoká odolnosť, nízka viditeľnosť vo vode a vynikajúca pevnosť. Fluorocarbon na nadväzce je ideálnou voľbou, ale tiež je vhodný aj ako hlavný vlasec.

Ako si vybrať fluorocarbonový vlasec? Kľúčové parametre a ďalšie

Pri výbere fluorocarbonového vlasca je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových parametrov, ako je dĺžka návinu, nosnosť, použitie alebo napríklad priemer vlasca.

  • Dĺžka návinu je ponúkaná v rôznych dĺžkach od 20 m až po 1000 m, čo umožňuje rybárom zvoliť si množstvo podľa potrieb lovu.
  • Nosnosť sa pohybuje v rozmedzí 1,2 až 36 kg. Je teda možné vybrať fluorocarbon vlasec, ktorý zodpovedá cieľovému druhu ryby.
  • Priemer od 0,11 mm do 0,9 mm poskytuje možnosť výberu podľa preferovanej techniky a cieľovej ryby.
  • Použitie fluorocarbonu je vhodné ako nadväzcový alebo kmeňový vlasec.

i

Farba fluorocarbonu na dravce

Fluorocarbon na dravce vyniká pri love dravých rýb vďaka svojej vysokej odolnosti proti oderu a pevnosti. K dispozícii je v niekoľkých farbách vrátane camo, čírej, hnedej a transparentnej farby. Umožňuje rybárom prispôsobiť sa rôznym podmienkam vo vode.

Funkčnosť a nenápadnosť: fluorocarbon nadväzec

Fluorocarbon – nadväzec je perfektný na vytvorenie takmer neviditeľných nadväzcov, čo je kľúčové pri love opatrných a skúsených rýb. Jeho výnimočná odolnosť proti oderu z neho robí ideálnu voľbu pre náročné rybárske podmienky.

Prečo sa používa fluorocarbon na kapry?

Fluorocarbon na kapry je vďaka svojej odolnosti a nízkej viditeľnosti skvelý na lov obozretných kaprov, kde je potrebné zostať nenápadný. Hľadanie najlepšieho fluorocarbonu teda zahŕňa zváženie kombinácie všetkých vyššie uvedených faktorov v kontexte konkrétneho rybolovného scenára a ich aplikácie v praxi.

Hľadáte lacnejšie, ale stále spoľahlivé rybárske potreby? Bazár môže poskytnúť riešenie, ktoré poteší vašu peňaženku.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
27 položiek
Od  14,46 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: RYB015391nad
4,3
FIN Fluorocarbon FLR Carbon 50 m
Fluorocarbon na ryby
Od  4,75 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: NJVR002304
RidgeMonkey Connexion Spectre Fluorocarbon Hooklink 20 m
Fluorocarbon na ryby s nosnosťou 9kg, návin 20 m, transparentná farba
Cenová bomba
9,86 € Ušetríte 1,39 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: RYB910553nad

Fluorocarbon

V kategórii Fluorocarbon máme práve teraz na Alza.sk celkom 27 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné fluorocarbon Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie fluorocarbon Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie fluorocarbon Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii fluorocarbon recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií