AP+ nový vizuál MS hokej

Garmin Descent Mk1

Zobraziť katalóg
Garmin Descent Mk1
Športtester – potápačský, 240x240 1.2”, 101g, Bluetooth Smart, ANT+, WiFi, USB, vodoodolnosť 10ATM, GPS, 3-osý kompas, výškomer, hĺbkový a teplotný senzor, gyroskop, Elevate optický snímač pre meranie srdcového tepu na zápästí
Kód:  SKGmk102 Produktové číslo:  010-01760-10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Descent Mk1


Garmin Descent Mk1 - potápačský počítač v tele hodiniek

Garmin Descent Mk1 so silikónovým remienkom a oceľovým puzdrom sú špičkové hodinky, do ktorých sa zmestil potápačský počítač, všestranný GPS športtester, mapová navigácia a chytré hodinky. Vďaka vzhľadu klasických hodiniek vám budú môcť robiť spoločnosť nielen pri športových a outdoorových aktivitách, ale aj vo voľnom čase. Okrem množstva funkcií sa pýšia tiež mimoriadnou výdržou a odolnosťou. 



Garmin Descent Mk1 Sapphire Silver

Kľúčové vlastnosti potápačských hodiniek Garmin Descent Mk1

  • Farebný 1,2" displej s podsvietením a vynikajúcou čitateľnosťou na slnku
  • Automatický záznam potápačských aktivít - pamäť až na 10 000 ponorov a GPS záznam miesta ponoru a vynorení
  • Profily pre potápanie - Single-gas, Multi-gas, Gauge, Apnea a Apnea hunt
  • Zobrazuje informácie počas ponoru - hĺbka, čas ponoru, teplota, NDL/TTS, pomer zostupu/výstupu, zmes, PO2, N2 záťaž, informácie o dekomprasních zastávkach a ďalšie
  • Testované s odolnosťou pre ponorenie do 10 ATM podľa normy EN 13319 pre potápačské hodinky
  • Výdrž akumulátora až 21 dní
  • Vstavaná topografická mapa Európy s možnosťou dohrávání ďalších podrobných máp do pamäte hodiniek

Descent Mk1 poskytujú dokonalý prehľad o ponore

Ich prednosti oceníte pri voľnom aj prístrojovom potápaní, tiež pri potápaní s kyslíkom alebo zmesami. Umožňujú ľahké plánovanie ponorov s výpočtom potrebného času, vrátane dekompresných časov a hĺbok. Samozrejmosťou je taktiež možnosť merania srdcového tepu aj pod vodou pomocou optického Elevate snímača či hrudného pásu. Vo vode sa budete môcť orientovať pomocou 3D kompasu. Nechýbajú ani zvukové a vibračné alarmy. 


Hodinky odolné do 10 ATM

Osvetlený farebný displej s priemerom 1,2" chránený zafírovým sklíčkom sa chváli perfektnou čitateľnosťou na slnku. Vďaka vstavanému vysoko citlivému GPS/GLONASS prijímaču možno ukladať miesta ponoru a vynorenia. Garmin Descent Mk1 sú vodotesné do hĺbky až 100 metrov (10 ATM) podľa štandardu EN13319.

Garmin Descent Mk1 Sapphire Silver

Zachovávajú koncept Garmin

Samozrejme, že potápačské funkcie nie sú všetko, čo tieto unikátne hodinky ponúkajú. Ich koncept pochádza z veľmi úspešného modelu Garmin Fénix 5X, z ktorého prevzali už osvedčené funkcie všestranného GPS športtesteru, outdoorové a navigačné funkcie, a predovšetkým funkciu chytrých hodiniek. Skvele tak poslúžia aj pri behu, jazde na bicykli, plávaní, lyžovaní, golfe aj pri práci. V špeciálnom športovom móde Descent Mk1 merajú rýchlosť pri jazde na bicykli a tempo pri chôdzi.

Garmin Descent Mk1 Sapphire Silver

Na lyžiach dokážu rozpoznať a automaticky zastaviť meranie pri jazde lanovkou. Cestou z kopca merajú vzhľadom na vyššie sklony 3D rýchlosť a vzdialenosť. Aj pri plávaní rozpoznajú vďaka patentovaným senzorom plavecký spôsob a zmerajú tempo, čas, a dokonca aj počet záberov ruky. Garmin Descent Mk1 sú pripravené aj pre priaznivcov bežeckých pásov, veslovacích alebo cyklistických trenažérov a ponúkajú mnoho funkcií pre meranie týchto aktivít.


Garmin Descent Mk1 Sapphire Silver

Ohromia skvelou výdržou na jedno nabitie

Vďaka elegantnému vzhľadu sa nosenie Descent Mk1 nemusí obmedzovať iba na potápanie a šport, ale môžu byť využité aj ako módny doplnok pre voľnočasové aktivity. Na jedno nabitie vydržia hodinky Garmin až 21 dní v režime hodiniek, až 12 dní v režime chytrých hodiniek a až 20 hodín v GPS režime. Výdrž možno ešte v režime GPS predĺžiť až na 30 hodín vďaka úspornej funkcii UltraTrac.


Garmin Descent Mk1 Sapphire Silver

Garmin Connect - majte svoje aktivity pod dohľadom

Úplnou samozrejmosťou je taktiež možnosť spárovania hodiniek s vaším mobilným telefónom. Tréningový online denník Garmin Connect spracováva a ukladá všetky zaznamenané športové aktivity. Je ho možné bezplatne stiahnuť a využiť na zariadeniach so systémami iOS, Android aj Windows Phone. Ak nebudete chcieť využiť túto možnosť, možno ešte k denníku pristupovať prostredníctvom webovej aplikácie prístupnej priamo z internetového prehliadača.

Ďalšou výhodou Garmin Descent Mk1 je kompatibilita s platformou Connect IQ umožňujúcou rozšírenie funkcií pomocou Connect IQ voľne stiahnuteľných funkcií, aplikácií a vzhľadov hodiniek. 



Doplňujúce informácie

Displej:
1,2", 240 × 240 px, zafírové sklíčko

Odolnosť proti vode:
10 ATM potápanie, (100 metrov EN13319)

Pripojenie:
Bluetooth Smart, ANT+, WiFi, USB

Vstavaná pamäť:
16 GB

Vstavané senzory:
GPS, 3-osý kompas, výškomer, hĺbkový a teplotný senzor, gyroskop, Elevate optický snímač pre meranie srdcového tepu na zápästí

Obsah balenia:
Descent Mk1
extra dlhá (26 cm) nastaviteľná časť čierneho silikónového remienka
dátový a napájací kábel
manuál

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Kompas Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Kompas Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Descent Mk1 Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Descent Mk1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Descent Mk1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Descent Mk1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií