AD homeoffice AD homeoffice

Garmin inReach

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Kompatibilný OS
Android
(1)
IOS
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Sprievodca na cestách Garmin inReach je viac ako len GPS prístroj. Je vybavený výškomerom a schopnosťou zaznamenávania trasy, vďaka čomu je toto robustné a spoľahlivé zariadenie ideálne pre turistov, horolezcov a outdoorových nadšencov, ktorí hľadajú spojenie aj v najodľahlejších kútoch sveta. Garmin inReach je k dispozícii vo viacerých variantoch a my vám pomôžeme sa v nich vyznať. Prečítajte si viac.

Pokračovať

Garmin inReach spája outdoorový svet s pokročilou technológiou

S Garmin inReach získate všetko, čo potrebujete na začiatok vášho dobrodružstva. Balenie obsahuje nabíjací kábel a dobíjaciu batériu, čo zaisťuje, že vaše zariadenie bude vždy pripravené na použitie. Predinštalované mapy TopoActive v4 EU a City Navigator Europe prinášajú rozsiahle pokrytie pre vaše cesty, nech už povedú kamkoľvek. Prístroj je kompatibilný s iOS a Android OS a je vybavený konektivitou ANT+, WiFi a Bluetooth, čo umožňuje jednoduchý prenos dát.

Garmin inReach Mini: maximálna funkčnosť v miniatúrnom balení

Garmin inReach Mini je kompaktná, ale plne vybavená verzia svojho väčšieho brata. Jeho malé rozmery a ľahkosť sú ideálne pre tých, ktorí chcú ušetriť miesto bez toho, aby obetovali akúkoľvek z kľúčových funkcií. Zariadenie je dostatočne malé na to, aby sa zmestilo do vrecka alebo na opasok. Garmin inReach Mini má dobrú výdrž batérie, ktorá závisí od nastavenia sledovacieho režimu a frekvencie používania.

Garmin inReach Mini 2 ako vylepšený kompaktný spoločník

Garmin inReach Mini 2 je navrhnutý pre nadšencov do outdoorových aktivít, ktorí chcú zostať v spojení aj v tých najťažších podmienkach. V porovnaní so starším modelom ponúka lepší výkon batérie, lepšiu ergonómiu a odolnosť, rozšírené navigačné funkcie, vylepšené používateľské rozhranie a displej na jednoduchšie čítanie a ovládanie, aktualizovaný softvér a lepšiu integráciu s mobilnými aplikáciami a cloudovými službami Garmin.

Buďte v dosahu kdekoľvek na svete s Garmin inReach Messenger

Garmin inReach Messenger je pokročilé satelitné komunikačné zariadenie, ktoré umožňuje odosielať a prijímať textové správy kdekoľvek na svete prostredníctvom satelitnej siete Iridium. Podobne ako ostatné zariadenia radu inReach, aj Messenger ponúka integrované SOS tlačidlo na komunikáciu s tiesňovým strediskom. Vzhľadom na svoje zameranie na outdoorové aktivity je Garmin inReach Messenger odolný voči vode, prachu a nárazom. Okrem komunikácie môže Messenger ponúkať aj ďalšie funkcie, ako je sledovanie polohy, navigácia alebo počasie.

i

Ak chcete využívať satelitné funkcie, je nutné zakúpiť si predplatné Garmin inReach (Garmin inReach subscription), ktoré spoločnosť ponúka v rôznych cenových balíčkoch.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Garmin Montana 750i EU - GPS navigácia Doručenie na
predajňu zadarmo
Garmin Montana 750i EU
GPS navigácia – na turistiku, uhlopriečka displeja 5", rozlíšenie 800 × 480 px, funkcie výškomer a záznam trasy, zabudovaná kamera, predinštalované mapy TopoActive v4 EU a city Navigator Europe (cestná navigačná mapa), výdrž batérie 18 h, vnútorná pamäť 16 GB, kapacita pamäťovej karty 32 GB, kompatibilný OS Android a iOS, kompatibilná s Bluetooth, WiFi a ANT+, kábel a dobíjacia batéria súčasťou balenia, čierna farba puzdra, hmotnosť 410 g
799,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgarm0009

Garmin inReach

V kategórii Garmin inReach máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Garmin inReach – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné garmin inReach Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie garmin inReach Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie garmin inReach Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii garmin inReach recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií