AlzaBoxy Q1 AD elektro

Giro Quarter FS Mat Black M

Zobraziť katalóg
Giro Quarter FS Mat Black M
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB a Skate/Inline, spôsob zapínania: otočné koliesko, ABS, 9 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky
Kód:  SPTgir11 Produktové číslo:  768686740916 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Giro Quarter FS Mat Black M

Rádi se na kole pustíte do náročnějšího terénu? Potom sa vám určite bude hodiť prilba na bicykel, ktorá vás pri páde ochráni. Tento model sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Obvod cyklo helmy je 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm. Prilba na bicykel Giro Quarter FS Mat Black M je ideálna pre jazdu na horskom, čiže MTB bicykli, ale parádu urobí aj na bežných cestách. Pri kúpe prilby je dôležité dbať tiež na typ certifikácie, ktorým prešla. Tento druh cyklo helmy prešiel certifikáciou typu EN 1078. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto helmy na bicykel je ABS. Prilbu ľahko zapnete otočným kolieskom. Nemusíte mať strach z potenia hlavy, prilba má 9 ventilačných otvorov. Pohodlie a bezpečie pri nosení prilby zaručí aj vnútorná výstelka.

Rozhodujúce prednosti prilby na bicykel Giro Quarter FS Mat Black M

  • Aby vaše jazdy na bicykli boli bezpečné, potrebujete cyklistickú prilbu
  • Určená pre unisex
  • Obvod: 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Typ prilby na bicykel: MTB a Skate/Inline
  • Vnútornú časť prilby tvorí Coolmax výstelky
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 9
  • Veľkosť helmy na bicykel Giro: M

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu uvádíte: Technologie MIPS Multi-Directional Impact Protection System pro zvýšenou ochranu hlavy Dále v textu se píše mips ne Má helma mips ?

Diskusia a poradňa k Giro Quarter FS Mat Black M
Príslušenstvo pre Giro Quarter FS Mat Black M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Quarter FS Mat Black M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Giro Quarter FS Mat Black M.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií