PET Aplikace

Goodie GrennPower Supermix BIO 150 g

Zobraziť katalóg
Goodie GrennPower Supermix BIO 150 g
Doplnok stravy Dajte zelenú vášmu telu aj mysli! Unikátna kombinácia zelených superpotravín obsahuje vysoké množstvo chlorofylu, vitamínov a antioxidantov. Chlorella s mechanicky narušenými väzbami pre lepšiu vstrebateľnosť prispieva k celkovému prečisteniu a podporuje funkciu pečene a tráviaceho traktu. Spirulina pomáha kontrolovať telesnú hmotnosť a regulovať hladinu cukru v krvi. Mladý jačmeň podporuje celkové povzbudenie organizmu vďaka obsahu vitamínov a minerálnych doplnkov z prírodného zdroja. Suroviny sa spracovávajú veľmi šetrným spôsobom, neobsahujú geneticky modifikované zložky GMO.
Kód:  SPT16542 Produktové číslo:  8596299010957

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Goodie GrennPower Supermix BIO 150 g Predaj skončil

Goodie GrennPower Supermix BIO 150 g

Dajte zelenú vášmu telu aj mysli. Superfood Goodie GrennPower Supermix BIO je unikátnou kombináciou štyroch zelených superpotravín, obsahuje vysoké množstvo chlorofylu a antioxidantov. Pomáha prečistiť, zbaviť telo toxínov a dodá energiu. Vďaka ich prepojeniu získate to najcennejšie z prírody pre vaše zdravie. Suroviny sa spracovávajú veľmi šetrným spôsobom, neobsahujú geneticky modifikované zložky GMO.

  • BIO Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) je sladkovodná jednobunková riasa. V tomto doplnku stravy s mechanicky narušenými väzbami – pre lepšiu vstrebateľnosť. Prispieva k celkovému prečisteniu a podporuje funkciu pečene a tráviaceho traktu. Obsahuje vitamíny, minerálne látky a ďalšie prírodné látky ako chlorofyl, karotenoidy alebo chlorelový rastový faktor (CGF). Podporuje obranyschopnosť, vitalitu a dodáva energiu. Obsahuje antioxidanty a 17 rôznych aminokyselín vrátane esenciálnych, ktoré treba prijímať v strave. 
    Pôvod: Taiwan
  • BIO Spirulina (Arthrospira platensis) Spirulina je sladkovodná riasa, superpotravina bohatá na antioxidanty, vitamíny, minerály, stopové prvky, enzýmy. Obsahuje aj vitamín B12, ktorý je v rastlinnej ríši zriedka dohľadateľný. Obsahuje navyše vysoké množstvo rastlinných bielkovín. Pomáha kontrolovať telesnú hmotnosť a regulovať hladinu cukru v krvi. 
    Pôvod: Taiwan
  • BIO Mladý jačmeň (Hordeum vulgare) Prášok z mladého jačmeňa sa získava odšťavením mladých výhonkov jačmeňa. Následne je šťava šetrne sušená vo vákuu. Všetky živiny, antioxidanty a zdraviu prospešné látky sú zachované. Prášok neobsahuje lepok. Má rovnaké vlastnosti ako vylisovaná šťava z mladého jačmeňa, ktorá je bohatá na chlorofyl, beta karotén a aktívne enzýmy. Chráni bunky pred predčasným starnutím, celkovo omladzuje organizmus. Vďaka obsahu aminokyselín má schopnosť regenerovať.
    Pôvod: Nemecko, Rakúsko
  • BIO Mladá pšenica (Tritticum aestivum) Prášok z mladej pšenice sa získava odšťavením mladej pšeničnej obilnej trávy. Následne je šťava šetrne sušená vo vákuu. Všetky živiny, antioxidanty a zdraviu prospešné látky sú zachované. Prášok neobsahuje lepok. Má rovnaké vlastnosti ako vylisovaná šťava z mladej pšenice, ktorá je bohatá na chlorofyl, beta karotén a aktívne enzýmy. Má podobné zloženie ako šťava z mladého jačmeňa. Rozdiel spočíva v chuti a v celkovom pôsobení. Mladá pšenica viac stimuluje metabolizmus a má vyššiu energetickú hodnotu.
    Pôvod: Nemecko, Rakúsko

Použitie:
Denne pridajte 1 až 3 lyžice (5 až 15 g) do vody, smoothies, ovocných alebo zeleninových nápojov. Môžete zaexperimentovať aj pri pečení či v RAW kuchyni.

Upozornenie:
Výživový doplnok neslúži ako náhrada vyváženej a pestrej stravy. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Zloženie

BIO spirulina (Arthrospira platensis) 25%, BIO chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 25%, BIO mladá pšenica 25%, BIO mladý jačmeň 25%.

Parametre a špecifikácia

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!
Účinok
Na trávenie a zažívanie, Na chudnutie Hotovo!
Pre časť tela
Kostičky, Kĺby, Črevá, Žalúdok Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Účinok

Účinok
Na trávenie a zažívanie, Na chudnutie Hotovo!
Pre časť tela
Kostičky, Kĺby, Črevá, Žalúdok Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Goodie GrennPower Supermix BIO 150g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Goodie GrennPower Supermix BIO 150g.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií