AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Honor Band 4 Running Green

Zobraziť katalóg
Honor Band 4 Running Green
4,5 2 hodnotení
Fitness náramok – krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie tempa, meranie vystúpaných poschodí, pripojenie pomocou Bluetooth, hodnota vodotesnosti 50 m (5 atm), kompatibilný s Android a iOS
Kód:  HU4711a1e Produktové číslo:  55030668 Stránky výrobcu

Honor Band 4 Running Green

Honor Band 4 Running Green je inteligentný náramok, ktorý urobí radosť každému športovcovi. Neprehliadnuteľnou vlastnosťou je Čierna farba puzdra v kombinácii so skutočnosťou, že remienok tvorí Guma/kaučuk. Obrazovka uhlopriečky 0,95 " zobrazí rôzne informácie. Honor Band 4 Running Green sa bez problémov spáruje s OS Android a iOS s pomocou Bluetooth.

Honor Band 4 Running Green vás zaujme svojím dizajnom aj funkciami

Fitness náramok Honor Band 4 Running Green vás zaujme svojimi smart funkciami. Indikátor batérie vás spoľahlivo upozorní na dochádzajúcu batériu vášho telefónu. Integrovaná batéria tohto fitness náramku by mala pri bežnom používaní vydržať 336 h, nehrozí teda, že by vás nechal v štichu tým, že sa vybije uprostred behu.

Fitness náramok Honor Band 4 Running Green vás nenechá v štichu

Honor Band 4 Running Green nameria s maximálnou presnosťou údaje vašich športových aktivít, napríklad Beh, Cyklistika, Plávanie, Fitness a Chôdza. Šikovný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, nútiacou vás zdvihnúť sa zo stoličky vďaka tvorbe zaujímavých štatistík.

Kľúčové výhody fitness náramku pre športovcov Honor Band 4 Running Green

  • Hodnota vodoodolnosti: 50 m (5 ATM)
  • Indikátor stavu batérie
  • Kompatibilný s OS Android a iOS

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
0,5" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
0,5" Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Modrá Hotovo!
Hmotnosť
17 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Dátum Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvažuji koupit tento náramek synovi, který hodně a rád sportuje. Je drobnější postavy. Budou hodinky fungovat v měření, kdyby mu byly trochu volné? Myslíte, že jsou vhodné pro dítě? Děkuji za reakci

Dobrý den, jakým způsobem funguje záznam trasy? Má snad náramek GPS? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má naramek opravdu funkci stopek a zda se v něm dají přepínat aktivity kolo, plavání, outdoor a pod. Nebo zda jsou tyhle aktivity pouze v aplikaci v telefonu. V naramku nemůžu funkci stopek najít a ani to přepínání mezi aktivitami. Děkuji mockrát za radu.

Dobry den ma to funkci mereni tepu

Dobrý den, po aktualizaci softwaru v telefonu nelze náramek nalézt a spárovat. Není viditelný ani v jiných telefonech, dá se obnovit zapnutí bluetooth?Popř. restartovat náramek, zapnutí , vypnutí nepomáhá. Děkuji

Dobrý den manzel mi u vas naramek koupil protoze v popisu se píše že naramek sleduje i aktivity joga a plavání ale v aplikaci se nedají najít. Kde je mohu najít prosím.

Dobrý den, je kompatibilní s telefonem Huawei P8lite? Děkuji

Dobrý den, jde tento náramek spárovat s telefony Samsung? Dcery Evolveo fit b2 jde spárovat pouze s tel. zn. Honor. Díky za odpověd.

Dobrý den, má funkci stopky? Děkuji za opověď

Diskusia a poradňa k Honor Band 4 Running Green
Príslušenstvo pre Honor Band 4 Running Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor Band 4 Running Green . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor Band 4 Running Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor Band 4 Running Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Honor Band 4 Running zöld.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií