AD homeoffice AlzaBoxy Q1

JRC - Sada hlásičov Radar CX Set 3 + 1 Modrá

Zobraziť katalóg
JRC - Sada hlásičov Radar CX Set 3 + 1 Modrá
Sada signalizátorov - Elektronických, kvalitných za priaznivú cenu, nastavenie hlasitosti, tónu, citlivosti, pohyblivé LED diódy, digitálny zosilnený zvuk, sada obsahuje 3 hlásiče + príposluch, farba diód: modrá
Kód:  JVR055899 Produktové číslo:  043388427922

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JRC - Sada hlásičov Radar CX Set 3 + 1 Modrá Predaj skončil

JRC - Sada hlásičov Radar CX Set 3 + 1 Modrá

Ak to s rybárčením myslíte naozaj vážne, elektronické hlásiče by pre vás mali byť nevyhnutným štandardom. Spoločnosť JRC preto predstavuje sadu kvalitných elektronických hlásičov Radar CX so zabudovaným vysielačom diaľkového príposluchu, ktoré sa stanú nutnou pomôckou každého lovca. O ich kvalitách svedčí aj to, že hlásiče boli testované skúsenými rybármi vo Veľkej Británii, ktorých nároky firma JRC úplne naplnila.

Kľúčové vlastnosti

  • Hlásiče testované rybármi vo Veľkej Británii
  • Sada 3 hlásičov a 1 príposluchu
  • Regulácia hlasitosti a tónu
  • Magnetodynamický menič s digitálnym zosilňovačom pre dostatočne silný zvuk
  • LED diódy - záberová, pamäťová, pozičná
  • Dosah až 150 metrov
  • Odolné a vodotesné prevedenie
  • Všetko zabalené v praktickom kufríku

Žiadny úlovok vám neunikne

Hlásiče disponujú všetkými funkciami, ktoré pri profesionálnom rybárčení iste uvítate. Medzi základné funkcie patrí regulácia hlasitosti a tónu. Reguláciu tónu uvítate najmä v prípadoch, keď nie ste pri vode sami alebo keď lovíte na niekoľko prútov. Nechýba ani možnosť nastaviť si úroveň hlasitosti podľa aktuálnych podmienok. Aby vám neunikol jediný zvuk vášho hlásiča, vybavil ho výrobca magnetodynamickým meničom s digitálnym zosilňovačom. Na hlásičoch tiež nájdete praktické LED svetlo. To poslúži v niekoľkých prípadoch. Záberová dióda vás informuje o zábere. Pamäťová dióda vás upozorní na to, že záber už prebehol, a svieti 20 sekúnd po ňom. Tretiu funkciu predstavuje pozičná dióda, ktorá sa rozsvecuje v závislosti na dennom svetle.

Kvalitný výrobok za rozumnú cenu

Dosah tohto prijímača je vo voľnom priestore až neuveriteľných 150 metrov. O napájanie hlásiča sa stará 9V batéria, ktorá zaistí jeho dlhú výdrž. Všetka táto technológia sa skrýva vo vnútri odolného krytu z materiálu ABS s pogumovaným povrchom. Spoľahnúť sa tiež môžete na vodotesné prevedenie, s ktorým sa nemusíte báť priblížiť sa k vode. To všetko získate v praktickom a hlavne polstrovaném kufríku, v ktorom sa hlásičom ani prijímaču nič nestane.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JRC - Sada hlásičů Radar CX Set 3+1 Modrá.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií