AD elektro AP+ plus nový vizuál

Kolieskové bežky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Kolieskové bežky predstavujú ideálne riešenie pre všetkých milovníkov bežeckého lyžovania, ktorí chcú udržiavať svoju kondíciu aj v letných mesiacoch. Navrhnuté tak, aby napodobňovali pohyb a techniku bežeckého lyžovania, sa stávajú čoraz obľúbenejším športovým vybavením. Ako ich vybrať?

Pokračovať

Kolieskové bežky majú tiež normy viazania

Normy viazania na bežeckých lyžiach sú základným kritériom pri výbere lyží a topánok, pretože určujú, aký typ topánky je možné s danými lyžami použiť. Hlavnými normami viazania pre bežecké lyžovanie sú NNN (New Nordic Norm)/Prolink a SNS (Salomon Nordic System).

  • Kolieskové bežky NNN/Prolink sa vyznačujú širšími lištami, a teda väčšou styčnou plochou medzi topánkou lyží a lepšou stabilitou.
  • Kolieskové bežky SNS používajú užšiu, staršiu normu viazania. Stále sú však veľmi obľúbené najmä u tradičných bežkárov.

i

Zľavnené kolieskové bežky na Alza bazáre

Ak zháňate lacné kolieskové bežky, bazár vám môže prísť vhod. Nájdete tu aj veľmi kvalitné kolieskové bežky v rozbalenom či zánovnom stave, a teda za prívetivejšiu cenu.

Existujú kolieskové lyže pre začiatočníkov?

K dispozícii sú kolieskové lyže pre začiatočníkov, ktoré poskytujú vyššiu stabilitu a pomáhajú nováčikom rýchlejšie osvojiť správnu techniku. Od tých, na ktorých by jazdili pokročilejší bežkári, sa však až tak nelíšia, a tak si nemusíte s výberom príliš lámať hlavu, aj keď ešte len začínate.

Veľa výrobcov ponúka ako kolieskové bežky na klasiku, tak na voľný štýl. Existujú aj kolieskové bežky do terénu, ktoré sú špeciálne upravené pre náročnejšie podmienky a nerovnosti, čím prinášajú zážitok blízky tomu skutočnému bežeckému lyžovaniu v zasneženej krajine.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Fischer Speedmax Classic Medium + Rollerski Classic
Kolieskové bežky – nízky profil, konštrukcia Full Carbon, vrátane viazania, čierno-žltá farba, veľkosť kolieska 70/45 mm, typ kolieska FR medium, blatníky 70, hmotnosť 830 g
409,80 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0614

Kolieskové bežky

V kategórii Kolieskové bežky máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Kolieskové bežky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kolieskové bežky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kolieskové bežky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kolieskové bežky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kolieskové bežky recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií