PET AP+ plus nový vizuál

Malbucare Startuj Spray 30 ml

Zobraziť katalóg
Malbucare Startuj Spray 30 ml
3,5 2 hodnotení
Vitamíny – energia, vitalita a sústredenie v spreji, 30ml
Kód:  SPTps0037 Produktové číslo:  8594186060306

Malbucare Startuj Spray 30 ml

Unikátnou kombináciou výťažkov z bylín a výživových látok vznikol sprej, ktorý vám behom chvíľky dodá energiu, vitalitu a naštartuje sústredenie. Prípravok Malbucare Startuj Spray obsahuje koncentrovaný výťažok zo ženšenu a L-karnitín monohydrát. Keďže nefunguje na báze kofeínu, nestimuluje adrenokortikálnu os, takže nezaťažuje nadobličky ani obehový systém a srdce. Malbucare Startuj Spray sa vstrebáva cez sliznicu úst a pôsobí tak prakticky okamžite.

Kľúčové vlastnosti vitamínov Malbucare Startuj Spray

  • Obsahuje výťažok zo ženšenu a L-karnitín
  • Neobsahuje kofeín, ale napriek tomu vám dodá energiu
  • Obsahuje veľa potrebných minerálov a vitamínov
  • Použitý ženšenový výťažok je vysoko kvalitný
  • Aplikácia je jednoduchá vďaka rozprašovaču
  • Malbucare Startuj Spray vás rýchlo zbaví únavy

Prípravok Malbucare Startuj Spray obsahuje len účinné látky

Kombinácia sily ženšenu a L-karnitínu vytvára unikátne spojenie, ktorého výsledkom je rýchle zbavenie únavy. Ženšen obsahuje veľa vitamínov, minerálov, enzýmov, alkaloidov, fytosterolov a saponínov. Má harmonizujúci účinok, posilňuje potrebné funkcie bez toho, aby iné oslaboval. L-karnitín naproti tomu pôsobí ako antioxidant, ktorý sa podieľa na udržiavaní vnútorného prostredia. Malbucare Startuj Spray obsahuje 70 % kvalitného ženšenového výťažku, ktorý mu dodáva mierne horkú chuť.

Použitie:
1 dávku (3 plné streky) vstreknite pod jazyk a na ústnu sliznicu, nechajte pôsobiť.

Zloženie v 1 dávke (400 mg):
Čistená demineralizovaná voda, glycerol, L-karnitín báza 60 mg, extrakt ženšenu 70 % (Panax ginseng) 20 mg, extrakt z korenia – Bioperine 2 mg, kyselina citrónová E330 (regulátor kyslosti), sorban draselný E202 (konzervant), príchuť pomaranč.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Malbucare Startuj Spray 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Malbucare Startuj Spray 30ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií