AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

MET CROSSOVER MIPS čierna matná

Zobraziť katalóg
MET CROSSOVER MIPS čierna matná
Prilba na bicykel – unisex, MTB a cestná, veľkosť S, M, L a XL na obvod hlavy od 52 do 59 cm, MIPS technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE, AN/NZS, US, materiál konštrukcie EPS, sieťka proti hmyzu, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a integrované svetlá súčasťou, hmotnosť 275 g, čierna farba
Kód:  SPTmet244nad Produktové číslo:  SPTmet244nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MET CROSSOVER MIPS čierna matná Predaj skončil

MET CROSSOVER MIPS čierna matná

Pri žiadnych vychádzkach by nemala chýbať prilba na bicykel. Preto sme pre vaše deti nachystali kvalitnú prilbu Met. Detská cyklo prilba Met má certifikáciu CE, AN/NZS, US. Perfektnú ochranu zaisťuje technológia MIPS, ktorá chráni pred poranením mozgu pri páde na zem pod uhlom. V týchto prípadoch dochádza k nebezpečným zraneniam v dôsledku rotácie. Systém MIPS využíva na pohltenie devastačných rotačných síl klznú vložku medzi dvoma vrstvami škrupiny prilby, ktoré sa pri páde voči sebe pootočia. Vďaka tomu rotačné sily už nie sú prenášané ďalej na mozog. Detská cyklistická prilba Met má veľkosť S, M, L a XL, ktorá bude vyhovovať jazdcom s veľkosťou hlavy od 60 do 64 cm.

Prilba na bicykel MET CROSSOVER MIPS čierna matná ...
Prilba na bicykel MET CROSSOVER MIPS čierna matná ...

Zásadné vlastnosti prilby na bicykel MET CROSSOVER MIPS čierna matná

  • Prilba na bicykel Met je istotou na bezpečnú jazdu
  • MTB a cestná prilba na bicykel je dôležitou súčasťou výbavy na cesty
  • Je vybavená certifikáciou CE, AN/NZS, US
  • Cyklo prilba disponuje technológiou: MIPS
  • Na výrobu konštrukcie poslúžil kvalitný materiál, konkrétne EPS
  • Pre úplné pohodlie disponuje vnútorným vystužením
  • Na prichytenie cyklistickej prilby Met slúži remienok s prackou
  • Zodpovedá veľkosti S, M, L a XL
  • Cyklistická prilba disponuje zabudovanými svetlami
  • Cyklo prilba je ideálna na obvod hlavy 60–64 cm

Prilba na bicykel sa môže pochváliť slušnou výbavou

Užitočné doplnky cyklo prilby Met vylepšia každý výlet. S cieľom zaručiť úplné pohodlie disponuje vnútornou výstelkou. Súčasťou výbavy sú aj vetracie otvory, ktoré zaisťujú prúdenie chladného vzduchu smerom do prednej časti a zadnou časťou ho vyvádzajú von. Vetracie otvory sú doplnené o sieťku, ktorá zabraňuje vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Táto prilba na bicykel so svetlami je výbornou voľbou aj pri nočných prechádzkach.

Cyklo prilba Met osloví každého svojimi kvalitami

Skvele vypracovaná cyklo prilba ochráni hlavu pred neočakávaným nárazom pri páde z bicykla. Preto výrobca na výrobu konštrukcie zvolil odolný materiál, konkrétne EPS. Na zabezpečenie cyklistickej prilby Met slúži remienok s prackou. Počas silného svetla bude užitočný odnímateľný šilt, ktorý chráni zrak pred slnečnými lúčmi.

Hmotnosť:

275 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MET CROSSOVER MIPS čierna matná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MET CROSSOVER MIPS černá matná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MET Crossover Mips fekete matt.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií