AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nutrend N1 510 g, černý rybíz + 10x17 g červený pomeranč

Zobraziť katalóg
Nutrend N1 510 g, černý rybíz + 10x17 g červený pomeranč
Sada výživových doplnkov
Kód:  SPTnut0141ss Stránky výrobcu
Nutrend N1 510 g, černý rybíz + 10x17 g červený pomeranč Predaj skončil

Nutrend N1 510 g, černý rybíz + 10x17 g červený pomeranč

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Nutrend N1

Čierne ríbezle, 510 g + červený pomaranč, 10 × 17 g

Anabolizér Nutrend N1 je určený pre aktívnych rekreačných a profesionálnych športovcov, ktorí ho môžu konzumovať 30 minút pred tréningom či športovým výkonom. Súčasťou anabolizéru je beta-alanín, L-arginín-alfa-ketoglutarát, L-tyrozín, L-glycín, L-alanín, kofeín, extrakt z čierneho korenia Bioperine a vitamínu B1, B3, B5 a B6. Balenie obsahuje anabolizér Nutrend N1 s príchuťou čiernych ríbezlí s hmotnosťou 510 ga 10 vrecúšok s hmotnosťou 17 gs príchuťou červeného pomaranča.

Kľúčové vlastnosti anabolizéru Nutrend N1

  • Instantný anabolizér
  • Určený pre športovcov
  • Balenie 510 ga 10 × 17 g
  • Užíva sa pred tréningom
  • S príchuťou čiernych ríbezlí a červeného pomaranča
  • Obsahuje beta-alanín, L-arginín-alfa-ketoglutarát, L-tyrozín, L-glycín, kofeín aj vitamíny B1, B3, B5 a B6

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie - príchuť čierne ríbezle

L-arginín-alfa-ketoglutarát, beta-alanín, kreatín monohydrát - Creapure, inulín, fosforečnan vápenatý, citran sodný, kreatín citrát, regulátor kyslosti kyselina citrónová, kyselina L-askorbová, L-tyrozín, L-alanín, glycín, chlorid sodný, kofeín, extrakt z ženšenu (5% ginsenoidov), aróma, zmes koncentrátu z červenej repy a extraktu spiruliny, nikotínamid, koncentrát z čiernej mrkvy, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, extrakt z černého pepře (95 % piperinu) - Bioperine.

Výživové údaje

Energetická hodnota: -Kj/-Kcal
Tuky: - g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: - g
Sacharidy: - g
– z toho cukry: < 0,5 g
Bielkoviny: - g
Soľ: - g

Zloženie - príchuť červený pomaranč

L-arginín-alfa-ketoglutarát, beta-alanín, kreatín monohydrát - Creapure, fosforečnan vápenatý, inulín, citran sodný, kreatín citrát, regulátor kyslosti kyselina citrónová, kyselina L-askorbová, L-tyrozín, L-alanín, glycín, chlorid sodný, aróma, kofeín, extrakt z ženšenu (5% ginsenoidov), koncentrát z čiernej mrkvy, nikotínamid, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, extrakt z čierneho korenia (95 % piperín) – Bioperine, farbivo beta-karotén.

Výživové údaje

Energetická hodnota: -Kj/-Kcal
Tuky: - g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: - g
Sacharidy: - g
– z toho cukry: < 0,5 g
Bielkoviny: - g
Soľ: - g

Príprava a dávkovanie

Do 75 kg telesnej hmotnosti rozmiešajte 8,5 g v 150 ml vody, nad 75 kg telesnej hmotnosti 17 g v 300 ml vody. Konzumujte 30 minút pred tréningom.

Poznámka:
» Všetky anabolizéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrend N1 510 g, černý rybíz + 10x17 g červený pomeranč Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrend N1 510 g, černý rybíz + 10x17 g červený pomeranč.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií