AD květen univerzal Aplikace

Penco Energy Gel 35 g ružový grep 5 ks

Zobraziť katalóg
Penco Energy Gel 35 g ružový grep 5 ks
Energetický gél – 5 vrecúšok, neobsahuje žiadne zahusťovadlá, špeciálna zmes komplexných a jednoduchých sacharidov
Kód:  SPTpen0035 Produktové číslo:  8594000864578                          Stránky výrobcu
Penco Energy Gel 35 g ružový grep 5 ks Predaj skončil

Penco Energy Gel 35 g ružový grep 5 ks

Ak hľadáte dodatočnú energiu, ktorú ľahko schováte aj vo vrecku, Penco Energy Gel 35 g je skvelá voľba. Toto balenie obsahuje 5 gélov s príchuťou ružového grepu. Energetické gély Penco zlepšujú vytrvalosť pri najrôznejších športoch a podporujú telo k vysokému výkonu. Obsahujú kombináciu maltodextrínov a jednoduchých cukrov, ktorá spomalí úbytok sacharidových zásob, doplní vaše „palivo” a tým predĺži váš výkon. V géloch sú prítomné aj ióny sodíka a draslíka, a to preto, aby zastúpili tie minerály, ktoré sa stratia z tela cez pot. Prídavok vitamínov C a E, ktorý funguje ako antioxidačný systém, ochráni bunky pred oxidatívnym stresom, podporí normálnu činnosť nervovej sústavy, zníži únavu a posilní imunitný systém. Balenie gélu Penco Energy Gel navyše predstavuje ekologické riešenie otvárania vrecka.

Kľúčové vlastnosti energetického gélu Penco Energy Gel 35 g Ružový grep

  • Skvelé vlastnosti energetického gélu Penco Energy Gel Ružový grep dodajú telu energiu v podobe zmesi komplexných a jednoduchých sacharidov
  • Obsahujú ióny sodíka a draslíka na doplnenie minerálov stratených potom
  • Energetický gél Penco Energy Gel s antioxidačným systémom vitamínov C a E, ktorý ochráni bunky pred oxidatívnym stresom a pomôže od únavy a vyčerpania
  • Vitamín C tiež posilní imunitný systém a podporí činnosť nervovej sústavy

Nutričné hodnoty Penco Energy Gel Ružový grep na 35 g

Energetická hodnota: 413 kJ = 98 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 24 g
z toho cukry: 4,5 g
Bielkoviny: 0 g
Soľ: 0,13 g
Vitamín C: 120 mg
Vitamín E: 10 mg
Sodík: 50 mg

Dávkovanie energetického gélu Penco Energy Gel:
Penco Energy Gel je vhodné brať 5 – 10 minút pred výkonom na doplnenie zásob glykogénu, ďalej každých 30 minút pri záťaži a ihneď po výkone na skrátenie doby regenerácie organizmu. Používanie energetického gélu Penco Energy Gel je jednoduché – každých 30 minút vytlačte do úst obsah vrecúška a zapite ho vodou alebo veľmi zriedeným hypotonickým nápojom (200 – 300 ml). Doplnenie tekutín je nevyhnutné na zabránenie dehydratácie organizmu a vytvorenie podmienok na správne strávenie a absorpciu gélov! Aby ste sa na gély mohli spoľahnúť v priebehu pretekov alebo zápasu, je vhodné otestovať ich už počas tréningu. Odporúčame na všetky typy športov s dobou záťaže nad 1 hodinu.

Zloženie:
Maltodextríny, voda, glukóza, fruktóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, vitamín C (L-askorbová kyselina), citran sodný, citrát draselný, chlorid sodný, aróma (stabilizátor E414, E445), konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-acetát), prírodné farbivo kyselina karmínová.


Parametre a špecifikácia

Kalórií na 100 g
280 kcal (1 172,3 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
0 g Hotovo!
Sacharidy
68 g Hotovo!
Cukry
13 g Hotovo!
Tuky
0 g Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
280 kcal (1 172,3 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
0 g Hotovo!
Sacharidy
68 g Hotovo!
Cukry
13 g Hotovo!
Tuky
0 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
0 g Hotovo!
Vláknina
0 g Hotovo!
Soľ
0,36 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Penco Energy Gel 35 g ružový grep 5 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Penco Energy gel 35g růžový grep 5 ks.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií