AD homeoffice AD homeoffice

POC Spojka VPD Air Knee Uranium Black XL

Zobraziť katalóg
POC Spojka VPD Air Knee Uranium Black XL
Chrániče kolená, EPS jadro, výkonný ventilačný systém, dizajn unibody, ťahacie popruhy, reflexné prvky a farby pre lepšiu viditeľnosť
Kód:  SPTms2124
POC Spojka VPD Air Knee Uranium Black XL Predaj skončil

POC Spojka VPD Air Knee Uranium Black XL

Veľmi ľahká ochrana kolená pre tých, ktorí hľadajú slobodu pohybu, nízku hmotnosť, maximálnu ventiláciu a minimálny objem. Všetky tieto nové chrániče majú. Avšak vrstva je tenšia ako VPD 2.0 koleno, takže do určitej miery na úkor maximálnej absorpcie energie. Sú vyrobené z odolnej tkaniny a ponúkajú dve pásky na stiahnutie. Vystužené pletené látky pomáhajú predchádzať nárazom a pružným pásikom, ktoré zaručia správne sedenie a pohodlie. PU na vnútornej strane zabraňuje skĺznutiu. Chrániče majú nízky profil. Oceníte aj reflektívne prvky a farby pre lepšiu viditeľnosť, aby ste zaistili vašu bezpečnosť aj počas jazdy v tme.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahký chránič pre voľný pohyb
  • Maximálne vetranie
  • Dve pásky na stiahnutie
  • EPS jadro
  • Unibody dizajn
  • Reflexné prvky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Spojka VPD Air Knee Uranium Black XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Joint VPD Air Knee Uranium Black XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POC Joint VPD Air Knee Uranium Black XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POC Joint VPD Air Knee Uranium Black XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Joint VPD Air Knee Uranium Black XL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií