AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny
Cestovný kufor , objem 80 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 3,3kg
Kód:  SPTrct107 Produktové číslo:  8008957474907

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny

Dizajnovo veľmi originálny kufor Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny prekvapí každého nadšeného cestovateľa. Celkový vnútorný objem 80 l sa výborne hodí na cesty s deťmi, ktoré potrebujú veľa vecí. Textilný povrch kufra je výbornou voľbou pre používateľov, ktorí majú radšej ľahkú batožinu. Vďaka možnosti povoliť zipsy možno jednoducho kufor mierne prispôsobiť baleným veciam. Čierna farba je posledným čriepkom v mozaike dokonalosti. Nezáleží, kam vaše cesty povedú, kufor Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý skoro na prvý pohľad oslní štýlovým vzhľadom aj funkčnou stránkou a príjemným používaním.

Dôležitý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je obvyklou praxou, že je právomocou personálu na letiskách kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, občas sa však musí kontrolór pozrieť dovnútra sám a zámok pritom zničí. Takzvané TSA zámky samozrejme kontrolóri môžu otvoriť pomocou kľúča, ktorým disponujú iba oni. Do kufra sa dostane len personál letiska, vaše veci by tak mali zostať aj tak v bezpečí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny úplne jednoducho zopnete zipsy trojmiestnym číselným heslom a obavy môžete hodiť za hlavu.

Vybrané znaky kufra Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny

  • Kufor má štyri prídavné kolieska, pre jeho posunutie ho tak nemusíte naklápať
  • Zabudované držadlo vykúzli z kufra skutočne ideálnu cestovnú batožinu
  • Vnútorná látková deliaca priehradka sa hodí na separované uloženie cenností a osobných maličkostí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 67 cm, 4 kolečka, EXP., černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií