MS hokej AlzaBoxy Q1

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý
Cestovný kufor , objem 80 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 3,3kg
Kód:  SPTrct109 Produktové číslo:  8008957474914

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

Vyrazte na cesty štýlovo a s eleganciou. Kufor Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý si obľúbite nielen pre jeho praktickú stránku. Celkový objem vnútorného priestoru 80 l je úplne dostačujúci na cesty s väčšou časťou šatníka. Kufor vyrobený z textilného materiálu je najvhodnejším riešením pre cestovateľov, ktorých batožina sa len minimálne preváža v nákladnom priestore lietadla, poprípade si jej bezpečie poistia zabalením do fólie. Vďaka istej tvárnosti textílie možno kufor o máličko uspôsobiť baleným veciam. Modrá farba predstavuje už len zaujímavý bonus. Kamkoľvek máte namierené, kufor Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý bude spoločníkom, na ktorého je spoľahnutie a navyše bez váhania udiví neobvyklým dizajnom a škálou praktických prvkov.

Vychytaný TSA zámok je dôležitý kvôli prípadným zlodejom

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je bežné, že má personál letísk právomoc kontrolovať celú batožinu. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, tu a tam je ale nutné fyzicky prelomiť zámok na kufri. Zámky typu TSA pravdaže netreba ničiť, ochranka má špeciálny kľúč. Nikto nepovolaný sa do kufra nedostane, prístup má len personál letiska, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý jednoducho zopnete pomocou kotúčikov s číslami a nemusíte sa báť ani zlodejov, ani poškodenia letiskovým personálom.

Najpodstatnejšie prednosti kufra Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

  • Kufor dostal do výbavy štyri kolieska, manipulácia s ním je veľmi jednoduchá
  • Pridaná menovka veľmi pomôže v prípade, že sa batožina stratí
  • Držadlo vytvorí z kufra skutočne komfortnú cestovnú batožinu
  • Upínacie popruhy sa hodia na ľahkú kompresiu vecí v kufri a ich lepšie usporiadanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Prosím, existuje záruční doba?

Diskusia a poradňa k Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 67 cm, 4 kolečka, EXP., modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 67 cm, 4 Rollen, EXP., Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 67 cm, 4 Rollen, EXP., Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., kék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií