AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Runtastic Orbit Wristband

Zobraziť katalóg
Runtastic Orbit Wristband
5 1 hodnotení
Fitness náramok - sleduje počet krokov, vzdialenosť, spálené kalórie, kvalitu spánku; Bluetooth Smart, vodotesný do 100m, záznam dát až na 7 dní, výdrž batérie 5-7 dní
Kód:  SPTkn1221 Produktové číslo:  9020400111503 Stránky výrobcu

Runtastic Orbit Wristband

Inteligentný náramok

Fitness náramok Runtastic Orbit je váš spoľahlivý pomocník pre zdravý životný štýl. Monitorujte dennú aktivitu, zistite viac o svojich spánkových zvykoch, stanovte si osobné ciele a Orbit vám ich pomôže splniť. Poskytuje informácie o vzdialenosti a počte krokov, spálených kalóriách, dĺžke spánku a jeho cykloch. Disponuje aj funkciou vibračného alarmu, môže tak nahradiť váš budík. Samozrejmosťou je vodotesnosť až do 100 m.


Kľúčové vlastnosti

  • Celodenné sledovanie dennej aktivity
  • Informácie o počte krokov, spálených kalóriách, dĺžke spánku a spánkových cykloch
  • Stanovte a splňte svoje osobné ciele
  • Dlhá výdrž batérie
  • Vodotesnosť do 100 m
  • Kompatibilný s aplikáciou Runtastic Me na vašom smartfóne
  • Záznam dát až na 7 dní
  • Výdrž batérie 5 - 7 dní

Kľúčové vlastnosti

Runtastic Orbit možno používať ako samostatné zariadenie, pre maximálne využitie ho prepojte s aplikáciou Runtastic Me na vašom smartfóne, ktorá je kompatibilná s Android aj s iOS zariadeniami.

Vďaka integrovanému snímaču okolitého svetla pre optimálnu analýzu spánku, dlhej výdrži akumulátora a bezdrôtovému prenosu dát cez Bluetooth sa stane z tohto náramku perfektný sprievodca vo dne aj v noci.


Obsah balenia

  • Zariadenie Runtastic Orbit
  • 2 náramky (čierny, modrý)
  • Multifunkčný klip (čierny)
  • Nabíjací kábel
 
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevím jestli dělám něco špatně nebo mám vadný kus, ale cca po třech dnech mi začali hodinky přerušovat noční režim, nebo počítání kroků atd. Projevuje se to tak, že na hodinkách automaticky naskočí 00:00 a tím se vše přeruší. Nevíte v čem by mohl být problém? Děkuji Molek.

Dobrý den, rada bych se zeptala jestli se vzdalenost zakresluje do mapy v aplikaci runtastic. Děkuji Gábina R.

Diskusia a poradňa k Runtastic Orbit Wristband
Príslušenstvo pre Runtastic Orbit Wristband Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Runtastic Orbit Wristband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Runtastic Orbit Wristband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Runtastic Orbit Wristband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Runtastic Orbit Wristband.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií