AlzaPlus+ sport Aplikace

Salomon Escape Insulated Belt Black

Zobraziť katalóg
Salomon Escape Insulated Belt Black
Ľadvinka – unisex, súčasťou balenia je izolovaná fľaša 3D (600ml), držiak fľaše 4D, zateplený obal, vystužený chrbtový panel, opasok SensiFit, 1 vrecko na popruhu so zipsom, vnútorné vrecko, bez PVC; sieťovina 3D Mesh, 210D dvojitý odolný ripstop materiál, nepremokavosť do 500mm, hmotnosť 270g
Kód:  SPTsalo1039 Produktové číslo:  00889645424835 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Escape Insulated Belt Black Predaj skončil

Salomon Escape Insulated Belt Black

Beháte, jazdíte na bicykli alebo na bežkách v chladných podmienkach? Potom iste oceníte Ľadvinku Salomon Escape Insulated Belt. S touto ľadvinkou môžete komfortne a ľahko dopĺňať tekutiny počas celej doby zimného tréningu. S ľadvinkou Escape Insulated Belt dostanete plastovú fľašu s objemom 600 ml (bez PVC), 3D tvarom a neoprénovým izolačným rukávom. Držiak fľaše má 45° sklon pre jednoduchý a rýchly prístup. Vďaka špecifickému tvaru fľašu ľahko zasuniete späť. Bedrový opasok SensiFit je nastaviteľný širokým suchým zipsom. Behať budete bez otlakov s vystuženým chrbtovým panelom a ventilačným systémom. Na uloženie osobných vecí môžete použiť vonkajšie vrecko na zips s predĺženým tiahlom a malým vnútorným vreckom. Ľadvinka Salomon Escape Insulated Belt je nepremokavá do 500 mm.

Kľúčové vlastnosti ľadvinky Salomon Escape Insulated Belt

  • Ľadvinka Salomon Escape Insulated Belt pre doplnenie tekutín pri športe v zime
  • Plastová fľaša 600 ml s izolačným rukávom
  • Nastaviteľný bedrový opasok SensiFit
  • Vystužený chrbtový systém s ventiláciou
  • Vonkajšie vrecko na zips

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
0,27 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,27 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, zajímal by mě maximální obvod pásu. Děkuji

Dobry den, tento produkt mate uveden ve vyprodeji sportovnich potreb (likvidace skladu), ale zadna sleva tu neni. Jedna se o chybu?

Diskusia a poradňa k Salomon Escape Insulated Belt Black
Príslušenstvo pre Salomon Escape Insulated Belt Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Escape Insulated Belt Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií