Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Skateboard cruiser

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Cruiser skateboard je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a štýlový spôsob pohybu. Svojou konštrukciou aj spôsobom ovládania je veľmi podobný skateboardu. Viac sa o tomto produkte a jeho druhoch dozviete v riadkoch nižšie.

Pokračovať

Cruiser skateboard ponúkne ideálnu manévrovateľnosť dosky

Cruiser skateboard sa zvyčajne vyznačuje rozmermi približne 75 cm na dĺžku a 25 cm na šírku, čo je ideálna veľkosť na pohodlnú jazdu a ľahké manévrovanie. Vďaka jeho kompaktnému dizajnu sa jednoducho prenáša a skladuje, takže je ideálny na krátke cesty alebo dochádzanie.

i

Akú nosnosť má cruiser skateboard?

Cruiser skateboard máva maximálnu nosnosť v rozmedzí od 60 do 120 kg, čo poskytuje širokú škálu možností pre rôzne typy jazdcov. Táto variabilita v nosnosti zaisťuje, že cruiser skateboard môže byť používaný bez ohľadu na hmotnosť jazdca, čo je kľúčovým faktorom pre pohodlie a bezpečnosť.

Ako tvrdé kolieska má mať cruiser skateboard?

Cruiser skateboard má ďalší kľúčový faktor, ktorým je tvrdosť koliesok, a tá zohráva úlohu v stabilite a pohodlí jazdy. Na výber máte od veľmi mäkkých 87A až po najtvrdšie 100A+, ktoré sú vhodné na hladké povrchy. Máte tak možnosť vybrať si podľa preferencií jazdca a podmienok povrchu, na ktorom bude cruiser skateboard používaný. Táto variabilita v tvrdosti zabezpečuje optimálny výkon na rôznych typoch terénu.

Cruiser skateboard bežne nájdete s ložiskami v rozsahu od ABEC 1 až po ABEC 11. Ložiská ovplyvnia kvalitu aj plynulosť jazdy a vyššie hodnotenie ABEC znamená lepšiu kvalitu ložísk, čo je dôležitý faktor pre tých, ktorí chcú dosahovať vyššie rýchlosti alebo vykonávať triky.

Cruiser skateboard a veľkosť koliesok

Cruiser skateboard máva kolieska s priemerom od 50 do 65 mm. Menšie kolieska poskytujú väčšiu stabilitu a sú vhodné na jazdu v meste, zatiaľ čo väčšie kolieska sú ideálne na hladké povrchy a rýchlejšiu jazdu. Táto variabilita vám umožňuje prispôsobiť cruiser skateboard podľa vašich preferencií a štýlu jazdy.

Zaujíma vás viac ako len cruiser skateboard?

Ak vás zaujíma nielen cruiser skateboard, ale aj ďalšie podobné produkty, ako sú napríklad longboardy alebo elektroboardy, tak ste na správnom mieste.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
5,0
Meshine Colors
Cruiser s rozmermi dosky 74×23 cm, ložiská ABEC 11, tvrdosť koliesok 95A, nosnosť 85kg
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTmes009
5,0
Meshine Colors
Cruiser s rozmermi dosky 74×23 cm, ložiská ABEC 11, tvrdosť koliesok 95A, nosnosť 85kg
65,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTmes009

Skateboard cruiser

V kategórii Skateboard cruiser máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Skateboard cruiser – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné skateboard cruiser Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie skateboard cruiser Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie skateboard cruiser Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii skateboard cruiser recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií