Skialpové viazania

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pre každého skialpinistu, či už začiatočníka alebo skúseného dobyvateľa horských vrcholov, je skialpové viazanie kľúčovým prvkom vybavenia. Výber správneho viazania môže mať zásadný vplyv na váš zážitok zo skialpového dobrodružstva, od bezpečnosti až po pohodlie. Preskúmajte s nami rôzne typy, vlastnosti a možnosti, ktoré vám pomôžu vybrať to najlepšie skialp viazanie!

Pokračovať

Skialp viazanie – na čo sa pri výbere zamerať?

Vyberáte si skialp viazanie a cítite sa stratení v mori možností a technických parametrov? Nie je potrebné sa báť! Pripravili sme pre vás prehľadné informácie, ktoré vám pomôžu nájsť to pravé viazanie pre vaše potreby a preferencie. Každý lyžiar má jedinečné požiadavky a preferencie, a preto je najskôr dôležité zvážiť, či je pre vás vhodnejšie tour alebo freeride skialp viazanie. Aké skialpové lyže s viazaním budú tie pravé pre vás?

  • Tour viazanie je ideálne pre dlhé túry a výstupy. Jeho ľahkosť a efektivita sú kľúčové pre tých, ktorí hľadajú optimálny výkon a pohodlie pri výstupoch.
  • Freeride viazanie je zamerané na zjazdy. Je robustnejšie aj stabilnejšie a poskytuje vynikajúcu kontrolu a podporu pri zjazdoch v náročnom teréne.

i

Šírka a hmotnosť viazania sú dôležitými faktormi, ktoré ovplyvňujú stabilitu, kontrolu a celkový komfort pri lyžovaní. Voľba správnej šírky a hmotnosti závisí od vášho štýlu lyžovania, preferencií a fyzickej kondície, takže je potrebné tieto aspekty starostlivo zvážiť.

Skialp viazanie a vlastnosti, ktoré vás potešia

Vybavenie, ktorým skialp viazanie disponuje, môže mať výrazný vplyv na vaše lyžovanie, takže je dôležité vedieť, čo od viazania očakávate. Ako vybrať viazanie na skialp tak, aby zodpovedalo vašim potrebám?

  • Nastavenie výšky špičky umožňuje lyžiarom prispôsobiť viazanie pre maximálne pohodlie a efektivitu pri šliapaní.
  • Hike and Ride switch poskytuje ľahký prechod medzi módmi šliapania a zjazdu, čo zvyšuje flexibilitu a multifunkčnosť viazania.
  • Nízkoprofilová konštrukcia znamená menšiu vzdialenosť medzi nohou a lyžou, čo zlepšuje kontrolu a zvyšuje stabilitu pri zjazde.
  • Piny iba vpredu umožňujú ľahkosť a ľahkú manipuláciu, takže sú ideálne pre dlhé výstupy a túry.

Nechcete príliš míňať za nové skialpinistické viazanie? Bazár môže byť tým správnym miestom, kde hľadať.

Skialpové viazanie disponuje materiálmi, na ktoré je spoľahnutý

Skialpové viazanie je typicky vyrobené z vysoko odolných a ľahkých materiálov ako je hliník a titán, ktoré zaisťujú optimálny výkon a dlhú životnosť produktu. Materiál viazania je kľúčový pre celkovú hmotnosť vášho vybavenia a môže výrazne ovplyvniť vaše skialpové zážitky.

i

Ako sa vybaviť na skialpy?

Keď budete mať všetky tieto informácie, môžete si byť istí, že vyberiete také skialp viazanie, ktoré bude vyhovovať vašim potrebám a preferenciám. Či už dávate prednosť tourovaniu alebo freeride, ľahkému skialp viazaniu ATK alebo robustnejšiemu modelu, starostlivo premyslite svoje možnosti a urobte informovanú voľbu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
LVSL101 Elan
Skialpové viazanie – maximálna odporúčaná hmotnosť lyžiara 100kg, materiál: plast
59,89 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTxacr452
Armada N Tracer Tour Black, brzda 90 mm
Skialpové viazanie – pinové, tour vyhotovenie, s brzdou so šírkou 90mm, hmotnosť páru 0.78kg
441,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTarm027
5,0
Armada N Shift MNC13 Black, brzda 100 mm
Skialpové viazanie – pinové, freeride vyhotovenie, s brzdou, nastavenie výšky špičky, hike and ride switch, nízkoprofilová konštrukcia a piny iba vpredu, materiál: karbónová zmes, hmotnosť páru 1.73kg
441,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTarm029

Skialpové viazania

V kategórii Skialpové viazania máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Skialpové viazania – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné skialpové viazania
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií