AP+ nový vizuál Star Wars

Spokey Bold

Zobraziť katalóg
Spokey Bold
3,0 2 hodnotení
Multitool – multifunkčného náradia Spokey BOLD v darčekovej krabičke: nôž + kliešte + svietidlo s pútkom
Kód:  SPTspo187 Produktové číslo:  5902693292333 Stránky výrobcu

Spokey Bold

Sadu multifunkčného náradia Spokey BOLD využijete na outdoorových výletoch a výpravách, pri práci na záhrade i na dovolenke v kempe. Obsahuje 3 špičkové nástroje, a to kliešte, nôž a baterku, ktoré možno uložiť do praktického nylonového puzdra a budete ich tak mať vždy po ruke. Všetky nástroje sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zabezpečia ich odolnosť a dlhú životnosť. Nôž je tvorený kombináciou nerezovej ocele a hliníka, kliešte sú vyrobené z nerezovej ocele, hliníka a ABS a baterka zo zliatiny hliníka.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady multifunkčného náradia Spokey BOLD

  • Sada 3 ks multifunkčného náradia od Spokey
  • Využitie na outdoorových výpravách, pri práci na záhrade i na dovolenke v kempe
  • Spokey BOLD obsahuje 3 špičkové nástroje, a to kliešte, nôž a baterku
  • Nástroje možno uložiť do praktického nylonového puzdra
  • Nôž tvorený kombináciou antikorovej ocele a hliníka
  • Kliešte vyrobené z nerezovej ocele, hliníka a ABS
  • Baterka zo zliatiny hliníka disponuje dosvitom 100 metrov
  • Súčasťou noža a klieští je veľa praktických nástrojov
  • Farebné vyhotovenie: čierno-strieborné

Nôž Spokey vás nesklame v žiadnej situácii

Multifunkčný vreckový nôž vás nesklame v žiadnej situácii. Je špeciálne stvorený tak, aby ste ho mohli používať pri prácach na záhrade, v garáži, dielni, na cestách, pri táborení, ale aj na výpravách v prírode. Jeho komfortné používanie umožní ergonomická rukoväť a obsahuje nôž, nožnice, odstraňovač šupín, pílku, otvárač na fľaše i konzervy, krížový skrutkovač, bodák na vytvorenie otvoru, pilník na nechty, výstružník a vývrtku. Jeho súčasťou je aj krúžok, pomocou ktorého ho budete môcť pripevniť ku kľúčom a mať ho tak neustále pri sebe.

Multifunkčné kliešte využijete pri každej oprave

V sete Spokey BOLD nechýbajú ani multifunkčné kliešte, ktoré tiež vynikajú svojím všestranným využitím. Predstavujú skvelú alternatívu k štandardnému náradiu a použiť ich môžete pri takmer každej oprave. Kliešte pritom obsahujú nôž, skrutkovač, malý plochý skrutkovač, pílku, štiepačky, kliešte, ihlové kliešte, otvárač na konzervy aj na fľaše, plochý skrutkovač, bodák na vytvorenie otvoru, veľký plochý skrutkovač a pilník na nechty. Kliešte disponujú poistkou, ktorá zaručí ich bezpečné používanie.

Svietidlo Spokey BOLD dosvieti až na 100 metrov

Či už budete nocovať v prírode, kempe, zatmíte na túre či si budete potrebovať posvietiť v dielni, oceníte praktické svietidlo Spokey BOLD. Opatrené je vysoko kvalitnými LED diódami so svetelným tokom 60 lúmenov. Svietidlo ponúka dosvit na 100 metrov a jeho prevádzku umožňuje 1 ks AA batérie. Pohodlie pri používaní zaistí ergonomický tvar a hrubšia textúra na povrchu, ktorá zabraňuje vykĺznutiu z ruky. Vybavené je tiež dlhým pútkom, pomocou ktorého baterku môžete zavesiť na ruku. Sada nástrojov Spokey BOLD predstavuje skutočne praktický doplnok pre všetky situácie.

Rozmery/hmotnosť noža:
9,8 × 2,7 × 1,9 cm/101,6 g

Rozmery/hmotnosť klieští:
10,5 × 4,6 × 2,3 cm/253 g

Rozmery/hmotnosť baterky:
12 × 2,8 × 2,8 cm/65,5 g


Poznámka:
» Všetky sady nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím informaci, jestli je skladem na pobočce Alza České Budějovice. Díky

Proč nelze toto zboží objednat ?

Diskusia a poradňa k Spokey Bold
Príslušenstvo pre Spokey Bold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Bold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Bold.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií