AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Street Surfing VOLTAIK MGT 350, biela

Zobraziť katalóg
Street Surfing VOLTAIK MGT 350, biela
3,7 12 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, biela farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 30 km, kapacita batérie 10 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 14kg
Kód:  SPTepic084 Produktové číslo:  813398026442

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Street Surfing VOLTAIK MGT 350, biela

Elektrická kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 sa stane skvelým dopravným prostriedkom do práce, do školy aj na výlet do prírody. Precízne spracované 8,5“ plné, odpružené kolesá zaistia pohodlnú jazdu bez obáv z defektu aj pri jazde v nerovnom teréne. Vďaka kvalitnej batérii elektrokolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 poskytuje dlhý dojazd, až 30 km na jedno dobitie. Základné informácie sú prehľadne zobrazované na integrovanom LCD displeji a skladací mechanizmus zaistí praktické uskladnenie aj prepravu v aute či MHD. Výkonné predné svetlo LED a kvalitné brzdy sú zárukou maximálne bezpečného použitia e-kolobežky Street Surfing VOLTAIK MGT 350.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Street Surfing VOLTAIK MGT 350, biela

  • Integrovaný LCD displej pre zobrazenie základných informácií, ako sú stav batérie a rýchlosť
  • Elektrická kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 je vhodná na každodenné dochádzanie do mesta a na cyklotrasy
  • Výkonné predné svetlo LED zaistí dokonalé osvetlenie
  • Elektrokolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 má elegantnú bielu farbu
  • E-kolobežka disponuje bezúdržbovým 350 W motorom, ktorý dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 km/h
  • Skladací mechanizmus na pohodlné uskladnenie a jednoduchú prepravu
  • Dlhý dojazd elektrickej kolobežky Street Surfing VOLTAIK MGT 350, až 30 km na jedno dobitie zaistí 10 Ah batéria Li-Ion (plné dobitie za 8 hodín)
  • ANTI DEFEKT kolesa HONEYCOMB vo veľkosti 8,5"
  • V mobilnej aplikácii VOLTAIK je možné pohodlne meniť nastavenia
  • Mestská kolobežka má nosnosť 120 kg a váži iba 14 kg
  • Street Surfing VOLTAIK MGT 350 disponuje zvončekom
  • Pri brzdení sa automaticky zopne brzdové svetlo
  • Certifikovaná podľa novej EU normy EN17128 – zabezpečená proti náhodnému spusteniu

Elektrická kolobežka Street Surfing VLTAIK MGT 350 má integrovaný LCD displej

Základné informácie o kolobežke Street Surfing VOLTAIK MGT 350 sú prehľadne zobrazované na zabudovanom LCD displeji. /strong> K dispozícii má elektrická kolobežka tiež praktické tlačidlo na rýchle prepínanie 4 jazdných režimov, vrátane režimu walk a zapínania osvetlenia elektrokolobežky Street Surfing VOLTAIK MGT 350.

Mobilná aplikácia umožňuje ľahké ovládanie

Elektrickú kolobežku Street Surfing VOLTAIK MGT 350 je možné prepojiť s telefónom pomocou mobilnej aplikácie VOLTAIK. V aplikácii môžete jednoducho nastaviť maximálnu rýchlosť v jazdných režimoch a získate aj detailné informácie o celkovej prejdenej vzdialenosti, aktuálne prejdenej vzdialenosti či rýchlosti so zapnutím tempomatu. Na ochranu proti nežiaducej manipulácii je možné elektrokolobežku Street Surfing VOLTAIK MGT 350 zamknúť a k dispozícii je aj vlastný PIN kód.

Mestská kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 má kvalitné kolesá na zaistenie maximálneho pohodlia pri jazde

Vďaka ANTI DEFEKT 8,5" kolesám HONEYCOMB vás mestská kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 vždy dovezie do cieľa bez obáv z defektu. Zadné koleso s dvojitým odpružením si navyše bez problémov poradí s terénnymi nerovnosťami. Nášľapná plocha elektrickej kolobežky Street Surfing VOLTAIK MGT 350 je opatrená protišmykovou úpravou a po stlačení brzdovej páčky sa aktivuje zadné brzdové svetlo.

Kolobežku Street Surfing VOLTAIK MGT 350 môžete ľahko zložiť a prepraviť, kam potrebujete

Elektrická kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 je vybavená skladacím mechanizmom na jednoduché a rýchle zloženie. V zloženom stave má elektrokolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 dĺžku 110 cm a hmotnosť 14 kg, vďaka čomu ju môžete pohodlne zložiť a vziať so sebou do auta či MHD.

Elektrokolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 disponuje predným svetlom LED a ďalšími funkciami na maximálne bezpečnú prevádzku

Prostredníctvom výkonného predného svetla LED elektrokolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 bezpečne osvetlí smer jazdy aj pri rýchlosti 25 km/h. Pre maximálne bezpečnú prevádzku v nočných hodinách je e-kolobežka vybavená taktiež zadným svetlom so zabudovanou odrazkou, spolu s prednou bielou a bočnými oranžovými odrazkami. Duálna brzda kolobežky Street Surfing VOLTAIK MGT350 sa postará o precízne zastavenie. Účinnosť brzdenia je zvýšená aj prednou elektronickou brzdou.

E-kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 s dlhým dojazdom a bezpečným použitím

E-kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 ponúka dlhý dojazd, až 30 km na jedno nabitie. K dispozícii je kvalitná 10 Ah batéria Li-Ion, ktorú dobijete na plnú kapacitu približne za 8 hodín. Vďaka funkcii inteligentného znižovania výkonu pred úplným vybitím elektrická kolobežka Street Surfing VOLTAIK MGT 350 postupne znižuje rýchlosť jazdy, čím spoľahlivo informuje o potrebe dobitia. Street Surfing VOLTAIK MGT 350 je certifikovaná podľa novej normy EÚ EN17128, to znamená, že je zabezpečená proti náhodnému spusteniu napríklad dieťaťom. Kolobežku na bežnú prevádzku odomknete tak, že krátko stlačíte a pridržíte plyn a potom stlačíte brzdovú páčku.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Deti Hotovo!
Určenie
Dámske/dievčenské Hotovo!
Určenie
Pre dospelých, Pre deti Hotovo!
Odporúčaný vek od
14 rokov Hotovo!
Maximálna výška jazdca
195 cm Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Deti Hotovo!
Určenie
Dámske/dievčenské Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých, Pre deti Hotovo!
Odporúčaný vek od
14 rokov Hotovo!
Maximálna výška jazdca
195 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
155 cm Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
120 kg Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Materiál držadiel
Guma Hotovo!
Dĺžka kolobežky
115 cm Hotovo!
Minimálna výška riadidiel
115 cm Hotovo!
Maximálna výška riadidiel
115 cm Hotovo!
Šírka nášľapu
14,5 cm Hotovo!
Dĺžky nášľapu
59 cm Hotovo!
Výška nášľapu
16 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Mestská Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Zvonček, Tempomat, Displej, Aplikácia Hotovo!
Brzdový systém
Kotúčová brzda Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Stupeň krytia
IP65 Hotovo!
Osvetlenie
Predné svetlo Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
220 mm (8,66 ") Hotovo!
Priemer zadného kolesa
220 mm (8,66 ") Hotovo!
Materiál koliesok
Pneu Hotovo!
Hlavové zloženie
Bezzávitové Hotovo!

Pohon

Výkon
350 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
30 km Hotovo!
Kapacita batérie
10 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!
Napätie batérie
36 V Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
8,5" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

1.) Podařilo se někomu neoficiálně zrychlit koloběžku ve Sport režimu na 30km/h? Rád bych toho využil, ale nedaří se nastavit. Je zvláštní, že někteří popisují že to na této koloběžce šlo a spoustě modelů to nejde - tak jako u té mojí. Má to údajně jít v apce miniRobot, ale tam to nejde a u Voltaik to taky nejde. Je možné že to blokuje novější firmware řídidí jednotky koloběžky? Má někdo tip na nějakou jinou apku ve které se mu to podařilo zrychlit? 2.) Otestoval někdo skutečnou kapacitu baterie a dojezd až do dna? A kolik km se na to dalo ujet na 1 nabití? 3.) MANUAL je dosti bídný a hubený, chybí tam spousta dalších užitečných popisů, návodů, tipů. Ani nikde nepopisují baterii jakou má kapacitu, voltáž, natož z jakých článků je složen multipack. Ani info o tom restartu do Továrního nastavení tam není...

Dobrý den, k čemu je na řidítkách koloběžky ta páčka na levé straně hned vedle displeje?

Dobrý den dnes jsem převzala koloběžku a s aplikací jsem se v poradku sparovala ale ted k večeru už mi to nejde ani přes reset celé koloběžky ani kdyz sem apoikaci odistalovala a naistalovala.

Dobrý den mám otázku, jela jsem na Elektro koloběžce měla normálně 5 čárek jako nabíjení a pak 3 ne a chcíplo mi to když jsem jela domů. Tak jsem si říkala divný už to nechtělo nastartovat nic prostě se vše vyplo. Tak jsem doma zapojila do zásuvky kabel a dala na nabíječku svítilo to červeně nechala jsem nabít a pak zeleně odpojila jsem to zapla jen koloběžku a rozsvítila se a hned to chcíplo tak jsem to dala znova do zásuvky a čekám ale nevím když to svítí zeleně no jestli tam do toho jde elektřina..

Dobrý deň, stiahol som si appku ale zisťujem, že vlastne neviem spojiť kolobežku s aplikáciou nakoľko na kolobežke neviem zapnúť blootooth. Viete mi poradiť ako na to?

Dobrý den, v aplikaci Voltaik mi nejde změnit heslo oproti továrnímu nastavení, nevíte, kde by mohl být problém. Děkuji Martin H.

je táto kolobežka vhodná do kopca ?

Při pokusu o zapnutí se na displeji objeví E....znamená to poruchu? Doposud asi fungovala bez problémů....

Diskusia a poradňa k Street Surfing VOLTAIK MGT 350, biela
Príslušenstvo pre Street Surfing VOLTAIK MGT 350, biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Street Surfing VOLTAIK MGT 350 bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Street Surfing VOLTAIK MGT 350 fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií