AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

TomTom Spark 3 čierny L

Zobraziť katalóg
TomTom Spark 3 čierny L
4,0 5 hodnotení
Športtester – krokomer, výpočet spálených kalórií, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, intervalový tréning; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5ATM); GPS, kompas, akcelerometer
Kód:  PP596i0 Produktové číslo:  1RL0.002.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Spark 3 čierny L Predaj skončil

TomTom Spark 3 čierny L

Nový model bežeckých hodiniek TomTom GPS Spark 3 s veľkosťou L čiernej farby vám ponúka presné meranie vašich športových výkonov v reálnom čase a aj možnosť využitia pre viacero športov.

Zaobstaraním týchto športových hodiniek s veľkým grafickým displejom s rozlíšením 144 × 168 pixelov, získate množstvo ďalších funkcií. Napríklad skúmanie trasy alebo vnútorný tréningový režim. Veľkosť remienka je 145 – 206 mm.

Hlavné prednosti

  • Údaje o športových aktivitách v reálnom čase
  • Vhodné pre viacero športov
  • Prepojenie s obľúbenými bežeckými aplikáciami
  • Jednoduché ovládanie a odolnosť
  • Výdrž pri využití GPS až 11 hodín!

Výdrž a komunikácia

Hodinky používajú na prenos dát do PC modernú technológiu Bluetooth. Informácie z hodiniek sa prenesú buď do TomTom MySports, alebo do niektorej z vašich obľúbených bežeckých aplikácií a môžete ihneď sledovať vaše zlepšenie. Ovládanie hodiniek sa vykonáva jednoducho pomocou jedného tlačidla.

Vďaka tenkému spracovaniu sú veľmi ľahké. Pri bežnej prevádzke vydržia hodinky na jedno nabitie cca 3 týždne. Ak zapnete GPS, očakávajte výdrž až 11 hodín!

Trénujte inteligentne

Pri tréningu si môžete vybrať z niekoľkých športových aktivít a režimov. Patria sem napríklad beh, jazda na bicykli, plávanie, posilňovňa, voľný štýl, alebo bežecký pás. Trénovať môžete intervalovým tréningom, pri ktorom si zlepšíte rýchlosť i kondíciu. Alebo si zvoľte pretekársky režim a snažte sa prekonať svoje predchádzajúce výkony.

Samozrejme si môžete nastaviť aj svoje denné či týždenné ciele a po ich splnení sa podeliť so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Pre dosiahnutie najlepších výkonov sa bude hodiť funkcia automatického sledovania spánku.

Pri akom športe sa vám budú hodiť

  • Bežecký pás – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie a čas trvania
  • Halová cyklistika – merajú tep srdca, spálené kalórie a čas trvania (kadencia, rýchlosť, tempo a vzdialenosť – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Beh – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Posilňovňa – merajú čas trvania, tep srdca a spálené kalórie
  • Jazda na bicykli – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky (kadencia – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Voľný štýl – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Plávanie – merajú počet kôl, vzdialenosť, rýchlosť, čas trvania, spálené kalórie a zábery

Osobný tréning

Získajte perfektné možnosti nastavenia vašich športových aktivít priamo na vašich hodinkách s funkciou Osobné tréningy. Vďaka nej budete schopní presne si nastaviť intenzitu, tempo, vzdialenosť, trvanie a počet súborov. Pridajte si toľko segmentov koľko je potrebné aby ste si vytvorili cvičenie šité priamo pre vaše potreby. Máte k dispozícii viac ako 50 jedinečných tréningov pre beh a cyklistiku, a to všetko vo vašich hodinkách.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
47 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Stopky Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
11 h (0,46 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, možná bude můj dotaz hloupý, ale nejsem úplně technický typ. Musí být hodinky stále připojeny k GPS/wifi, aby zaznamenávaly kroky, nebo zaznamenávají kroky i bez stálého připojení? Děkuji za odpověď

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jdou hodinky propojit s telefonem? Nějak nám to nefunguje. Děkuji za odpověď

Dobrý deň, čítam, ze merajú tep zo zápastia, vzápätí odpoveď, že nie, prosím o odpoved. tiež ma zaujíma, či je možné s nimi plávať. dakujem

v popise vyrobku je uvedene: Meranie tepovej frekvencie: Priame meranie TF (zápästie). Takze meria to tep zo zapastia alebo nie ? dakujem

Dobrý den, zobrazují se na displeji hodinek notifikace z mobilu? Mám iphone 6. Jedná se mi zejména o jméno volajícího, upozornění na sms. Děkuji

Dobrý dem ,měří tento sporttestr tepovku ze zápěstí? děkuji.

Dobrý den, je možné nahrát *.gpx file a sledovat zda jdu po trase? Děkuji

Dobrý den, jsou tyto hodinky kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy s3 neo? Děkuji! Kicková

Jde k tomuto sporttesteru připojit hrudní pás?

Diskusia a poradňa k TomTom Spark 3 čierny L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 černý L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 schwarz L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 schwarz L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Spark 3 (L), fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií