AlzaPlus+ sport Aplikace

Tunturi Sada textilných odporových gúm Centuri – 3 kusy

Zobraziť katalóg
Tunturi Sada textilných odporových gúm Centuri – 3 kusy
Sada gúm na cvičenie – na precvičenie celého tela, sada obsahuje 3 pásy s rôznymi úrovňami odporu, limitovaná edícia Centuri, materiál polyester, čierna farba
29,11 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTaaa0562 Produktové číslo:  22CTSYO065
Tunturi Sada textilných odporových gúm Centuri – 3 kusy 29,11 € Momentálne nedostupné

Tunturi Sada textilných odporových gúm Centuri – 3 kusy

Začněte doma s těmito tříúrovňovými textilními odporovými pásy pro efektivní a kompletní trénink. Odporový pás je šikovná, skladná a všestranná tréninková pomůcka vhodná pro procvičení celého těla. Sestava je ideální pro postupné budování odporu a svalové zátěže v tréninku. Úrovně odporu jsou snadno rozpoznatelné podle počtu bodů. Odporový pás můžete použít jako rozcvičku, k regeneraci, rehabilitaci nebo ke zlepšení svalové síly. V roce 1922 bratři Harkkeové otevřeli obchod s jízdními koly Tunturi ve finském Turku. V 60. letech jsme jako první na světě představili rotoped ergometr. Na oslavu tohoto milníku vyvinuli speciální řadu produktů Centuri z limitované edice v krásném zlato - černém stylu. Důvěryhodné produkty Tunturi s hladkým, novým a omezeným designem, které dobře ladí se zbytkem vašich produktů Tunturi. 

Klíčové vlastnosti Sady gum na cvičení Tunturi Set textilních odporových gum Centuri - 3 kusy

  • Trénujte na své vlastní úrovni 
  • Vyrobeno z ekologického a vysoce kvalitního polyesteru 
  • Úrovně snadno rozpoznatelné podle počtu bodů
  • Limitovaná edice Centuri
  • Včetně bezplatné aplikace Tunturi Training

Zvýšená intenzita cvičení

S odporovým pásem můžete zintenzivnit známé cviky, včetně cviků na nohy, hýždě a břicho, jako jsou skokové dřepy, odrazy ve stoje a zvedání kolen. Nebo můžete cvičit tréninky, které jsou speciálně určeny pro celé tělo. Lze je využít při józe, fitness, kardiu, fyzioterapii a silovém tréninku. Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti si kapelu můžete snadno vzít s sebou do posilovny nebo na dovolenou. Pás je dostupný ve třech variantách odolnosti: lehký, střední a těžký. Hledáte pomoc, inspiraci nebo motivaci pro svůj trénink? V aplikaci Tunturi Training najdete tisíce animovaných fitness cvičení, návodů a tréninkových videí. Ty vám pomohou dostat ze sebe a z výrobků Tunturi maximum. Můžete trénovat samostatně a vytvořit si vlastní tréninkový plán, stejně jako navštěvovat skupinové lekce a využívat komunitu. Knihovna je pravidelně aktualizována, takže v aplikaci najdete vždy nové výzvy a inspiraci. A to je na tom to nejkrásnější: Tunturi Training je 100% zdarma! a můžete si ho stáhnout z App Store a Play Store!

Parametre a špecifikácia

Určenie
Cvičenie nôh, Posilňovanie hornej polovice tela Hotovo!
Minimálny odpor
4 kg Hotovo!
Maximálny odpor
14 kg Hotovo!
Šírka
5,8 cm Hotovo!
Dĺžka
64 cm Hotovo!

Typ

Určenie
Cvičenie nôh, Posilňovanie hornej polovice tela Hotovo!

Odpor

Minimálny odpor
4 kg Hotovo!
Maximálny odpor
14 kg Hotovo!

Šírka

Šírka
5,8 cm Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka
64 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Obsah balenia

Počet kusov v súprave
3 ks Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tunturi Sada textilných odporových gúm Centuri – 3 kusy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tunturi Set textilních odporových gum Centuri - 3 kusy.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií