AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Vaky na snowboard

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Vak na snowboard je samozrejmosťou minimálne pre jazdcov, ktorí berú jazdu na doske vážne. Poskytuje mnoho výhod, ktoré spríjemnia cestu na svah aj príležitostnému snowboarďákovi. Vyhnite sa škrabancom na doske aj porezaným prstom od hrán a vyberte si štýlový obal na snowboard. Poradíme vám ako na to.

Pokračovať

Aké má obal na snowboard výhody?

Obal na snowboard príde vhod predovšetkým pri prevoze dosky na svah, hodí sa ale aj pre jej správne skladovanie mimo sezóny. Jeho hlavnou funkciou je ochrana sklznice, potlače a viazanie vášho boardu. Vďaka mäkkým stenám a popruhom umožní ale tiež pohodlný prenos vybavenia a vytvorí ideálne podmienky pre skladovanie snowboardu.

  • Ochráni snowboard a jeho súčasti pred poškodením pri prevoze.
  • Predíde zraneniam vašich prstov a rúk o ostré hrany dosky.
  • Zaistí najlepšie pohodlie pri manipulácii s doskou.
  • Obal na snowboard umožní bezpečné uskladnenie boardu po skončení sezóny.

Ako vybrať vak na snowboard?

Vak na snowboard vyberajte hlavne podľa rozmerov vašej dosky. Potom sa zamerajte na použité materiály, vyhotovenie zipsu a prítomnosť ďalšieho vybavenia, ako sú popruhy, držadlá, doplnkové vrecká alebo kolieska.

Aký veľký vak na snowboard?

Vak na snowboard voľte o 10 cm dlhší a 5 cm širší, než je dĺžka a šírka vašej dosky. Vnútorná medzera medzi vakom a doskou je nevyhnutná pre pohodlné ukladanie vybavenia a zabezpečenie dlhej životnosti obalu vďaka zamedzeniu jeho pnutia.

i

Možno sa pýtate, či nebude viazanie na snowboard pri preprave vo vaku prekážkou. Odpoveď znie: v žiadnom prípade! Ak zvolíte obal s dostatočnou veľkosťou, viazanie na snowboarde pokojne nechajte, všetko sa vojde dovnútra.

Vak na snowboard – typy zapínanie

Vak na snowboard môže mať rôzne typy zapínania. Vyberte si podľa vlastných preferencií z nasledujúcich možností:

  • Jednocestný zips umožňuje otváranie obalu len v jednom smere. 
  • Dvojcestný zips umožňuje otváranie obalu v dvoch smeroch. Snowboard batoh tak umožní jednoduchšie vyťahovanie vybavenia.
  • Integrované šnúrky sa uťahujú krútiacim kolíkom, umožnia veľmi rýchle otvorenie alebo uzatvorenie obalu.

Z akých materiálov môže byť obal na snowboard?

Obal na snowboard býva dnes v úplnej väčšine vyrobený zo 100 % polyesteru. Ten je vysokoodolný proti poškodeniu a neprepúšťa vodu – nemusíte ho dlho sušiť, ale vnútri roztopený sneh sa len tak nevyparí. Ďalšou možnosťou je plátený obal, ktorý je menej odolný a nasiakne vodu. Je však ľahší a lacnejší.

Polyesterové vaky na snowboard mávajú často tiež mäkké čalúnenie a poskytnú tak lepšiu ochranu vášho vybavenia.

Aké ďalšie vlastnosti a vybavenie môže ponúknuť obal na snowboard?

Až budete vyberať obal na snowboard, zamerajte sa aj na nasledujúce vlastnosti a výbavu:

  • Nastaviteľné popruhy sú výborné pre pohodlné nosenie obalu na ramene.
  • Držadlo vám uľahčí manipuláciu  s obalom a poskytne rovnováhu pri prenášaní v jednej ruke.
  • Doplnkové vrecká pojmú aj snowboardové topánky či helmu a vy tak budete mať všetko vybavenie pohromade.
  • Kolieska umožnia premiestňovanie vybavenia v obale bez toho, aby ste ho museli dvíhať do vzduchu.
  • Vnútorné popruhy zaistia lepšiu stabilitu snowboardu v obale.
  • Zamykací zips je skvelý pre rýchle uzamknutie vaku a pri ochrane proti vypadnutiu zariadenia alebo tiež zabráni jeho odcudzeniu.
  • Vodoodolná úprava zabráni prenikaniu vody a vlhkosti dovnútra. Batoh na snowboard tak ochráni dosku a iné vybavenie od vody.

Pozrite si tiež našu ponuku v kategórii doplnky k snowboardu, kde nájdete ďalšie produkty vhodné na prepravu či údržbu vášho vybavenia.

Doplňte váš vak na snowboard o obal na snowboard, topánky či helmu

Ak by vám nevyhovovalo mať na prepravu dosky, topánok aj helmy jediný vak na snowboard, môžete si kúpiť aj menšie doplnkové obaly, ktoré umožnia prepravovať topánky a helmu zvlášť, oddelene od dosky.

i

Hľadáte lacný obal na snowboard? Bazár je tým správnym miestom pre vás

Pokiaľ zháňate čo najlacnejší obal na snowboard, bazár u nás môže byť riešením. Nájdete v ňom rozbalené či krátko používané produkty v záruke za výhodnú cenu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Nitro Sub Board Bag Jet Black veľ. 165
Vak na snowboard dĺžka 165 cm, materiál: polyester
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTni339
snowboardingLyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn.
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
V dnešnom diele si prezradíme, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krušných hôr a aké miesta či lyžiarske strediská rozhodne stoja za navštívenie. Viete napríklad, ako vyzerá dutá priehrada alebo kam na najlepšie pivo v okolí?
Autom na lyže do Beskýd V dnešnom diele navštívime malebné Beskydy. Vyzdvihneme nielen tie najlepšie lyžiarske strediská, ale aj poradíme ideálnu trasu, ako sa do Beskýd dopraviť autom. V závere priložíme pár tipov, kde si urobiť zastávku počas cesty aj pobytu.
Prinášame vám podrobné informácie, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krkonôš a Jizerských hôr. Poradíme vám, akú zvoliť trasu a kde cestou dávať pozor na policajné hliadky či plánované uzávierky. Tiež ponúkneme niekoľko zaujímavých voľnočasových tipov.
Viac článkov

Vaky na snowboard

V kategórii Vaky na snowboard máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Vaky na snowboard – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vaky na snowboard Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vaky na snowboard Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vaky na snowboard Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vaky na snowboard recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií