AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Wilson Soccer Go Quick Goal Box

Zobraziť katalóg
Wilson Soccer Go Quick Goal Box
2,5 2 hodnotení
Futbalová bránka jednoducho a rýchlo nastaviteľná; Trvanlivý plastový kompozitný materiál; Prenosná taška pre jednoduché uloženie a transport; Na vonkajšie a vnútorné použitie.
Kód:  SPT17063 Produktové číslo:  883813716555

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wilson Soccer Go Quick Goal Box

Užite si túto skladaciu bránku na futbal od spoločnosti Wilson. Produkt je vhodný pre športové zápasy malých futbalistov, ktorí si chcú užiť voľné popoludnie alebo budovať základy svojej kopacej techniky. Veľkou výhodou je, že ju môžete postaviť na záhrade, v byte alebo takmer kdekoľvek, kde vás len napadne.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre malých futbalistov
  • Deti si užijú veľa zábavy na čerstvom vzduchu
  • Intuitívne zloženie konštrukcie
  • Materiál: plast, sieťovina, nylon
  • Rozmery: 121 × 71 × 71 cm

Jednoduchá a intuitíva konštrukcia produktu je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý nie je náchylný k manuálnemu opotrebeniu. Hrany sú potiahnuté nylonom a stredná časť je vyrobená zo sieťoviny. Deti sa pri hraní s touto bránkou s rozmermi 121 × 71 × 71 cm nezrania a užijú si veľa zábavy na čerstvom vzduchu. Produkt môže byť uložený do praktickej tašky cez rameno a pohodlne presunutý na miesto určenia.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre deti, Pre dospelých Hotovo!
Vlastnosti
Prenosná, Skladacia Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre deti, Pre dospelých Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Prenosná, Skladacia Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Soccer Go Quick Goal Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Soccer Go Quick Goal Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Soccer Go Gyors gól Box.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií