AD homeoffice PET

STANLEY Termohrnček Switchback Mountain series 470 ml čierny

Zobraziť katalóg
STANLEY Termohrnček Switchback Mountain series 470 ml čierny
Termohrnček – objem 470ml, hmotnosť 340g, výška 230mm, priemer 70mm, typ izolácie obsahu vákuová, tepelná výdrž studené v hodinách 9, tepelná výdrž teplé v hodinách 7, materiál telo nerezová oceľ, zátka rozoberateľná s hygienickou ochranou, farba čierna, pitie s pomocou jednej ruky , záruka na pretečenie obsahu, záruka výrobcu na výrobok 25 rokov
Kód:  STN0045 Produktové číslo:  10-02285-004
STANLEY Termohrnček Switchback Mountain series 470 ml čierny Predaj skončil

STANLEY Termohrnček Switchback Mountain series 470 ml čierny

Termohrnček by mal byť nepostrádateľnou súčasťou vašej výbavy. Môžeme ho použiť v zime na zahriatie obľúbeným čajom či horúcou kávou alebo tiež v lete pre osvieženie ľadovou vodou či domácou limonádou. Termohrnček Switchback od renomovanej značky Stanley skvele pasuje do držiaka nápojov vo všetkých autách, je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, má výborné izolačné vlastnosti, za slučku na viečku hrnček ľahko pripevníte k batožine, disponuje tlačidlom, ktorým jednoducho otvorte nádobu jednou rukou a je doplnený o poistkový mechanizmus, ktorý vám garantuje, že sa obsah hrnčeka nikdy nevyleje. Záruka neuveriteľných 25 rokov je garanciou kvality a hodí sa ako na dlhé výlety, tak aj na každodenné cesty do práce. Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj na cestách!

Hlavné prednosti

  • Kompatibilný s držiakmi na nápoje v aute
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Vákuová izolácia
  • Obsluha s pomocou jednej ruky
  • Garancia na pretečenie tekutín
  • Rozoberateľná zátka
  • Bez obsahu BPA
  • Jednoduché čistenie v umývačke riadu
  • Atraktívny dizajn
  • Záruka 25 rokov

Špecifikácia:

Tepelná výdrž:
ľadový nápoj 36 hodín
studený nápoj 9 hodín
teplý nápoj 7 hodín

Materiál:
nerezová oceľ, plast

Rozmery:
výška 23 cm
priemer 7 cm

Hmotnosť:
340 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi prosím říct průměr hrnku?

Dobrý den, koupil jsem si tuto termosku asi před půl rokem a dneska mi zničeho nic, přestalo fungovat uzavíráni (závit nedrží a po přeměření to vypadá, jako by se víko zmenšilo). co by mohlo být důvodem?

Dobrý den, zajímalo by mě co se stane, když mi termohrnek spadne z výšky 1,5m na beton nebo na dlaždičky v práci. Jaká je tedy jeho nárazuvzdornost?

Diskusia a poradňa k STANLEY Termohrnček Switchback Mountain series 470 ml čierny
Príslušenstvo pre STANLEY Termohrnček Switchback Mountain series 470 ml čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termohrnek Switchback Mountain series 470 ml černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STANLEY Einhandtrinkbecher Mountain Vacuum Switchback 0,473 l schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STANLEY Einhandtrinkbecher Mountain Vacuum Switchback 0,473 l schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STANLEY Mountain Switchback thermo bögre 470 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií